2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
عزیزم قربونت برم ممنونم. هممون یه روزایی یه لحظه هایی دلمون میگیره ولی خب چه میشه کرد من تا منفی شدم ...

اره واقعا درسته بایدهمه چیو سپرد دست خدا ,خداوندخودش گفته کسیکه به غیرمن امیدی ببنده امید شو ناامید می کنم. الانم منم امیدم فقط وفقط به خداست نه دکترا دارو درمان و... 

تاخدا بخوادهمه چی هموارمیشه. چه خوووش ذوقی عزیزدلم

ایول به تو بهترین کارمیکنی. منم خیلی دوست دارم رفیق جونم عزیزدلید

سلام عزیزم ممنونم دوست جدید وخوبم... ندیده بودم شمارو😃خوبین؟  اره واقعا درست میگی خیلی نزدیک ...

سلام به روي ماهتون عزيزم فاطمه هستم از مشهد -دكتر معالجم دكتر خادم-دو دفعه اي يو اي ناموفق-پانكچر كردم و منتظرم واسه سيكل انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم منم یه دختر دارم...الانم یه جنین داشتم انتقال دادم که منفی شد ولی خدا شاهده درصدی به تعیین جنسیت ...

عزیزم ما یکبار به این  دنیا میایم و حقمونه به هرانچه ارزو داریم برسیم یا حداقل براش تلاش کنیم خدا گل دخترتونو حفظ کنه،من دوتا دختر دارم که یک تار موشون رو با دنیا عوض نمیکنم اینکه من دوست دارم پسر هم داشته باشم دلیلی بر این نیست که به دخترام خداینکرده  بی علاقه م اگر الان دوتا پسر هم میداشتم قطعااااااا برای داشتن دختر تلاشمو میکردم،خداروشکر امروز این امکان هست،هم علمش و هم امکاناتش، تا اونجا که ممکته تلاشم رو میکنم،اگر خدا صلاح بدونه بهم میده و اگرنه هم بعدها ناراحت این نیستم ای کاش تلاش میکردم.من امروز وقتی جواب رو گرفتم درسته ناراحت شدم اما به خودم اجازه ندادم گریه کنم،یا ناشکری چون من دوتا معجزه از خدا دارم و تنها دلیل ناراحتیم همسرم بود چون توشرایط مالی و روحی سختی  رفتیم سیکل، و اینکه دفعه بعد دوباره باید چندبارسونو پانکچر و.... وباید بچه ها رو بسپارم به کسی تا کارا رو.انجام بدیم این خیلی واسم سخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسي از پاسخگوييت عزيزم پس راجب قرص پردنيزولون با پزشكم مشورت كنم اخه يك دوستي دارم دانشجوي پزشكي او ...

فدات. بله حتما به دکترت بگو. آره این قرص ایمنی رو پایین میاره و باعث میشه بدن جنین رو راحتتر قبول کنه و لانه گزینی صورت بگیره. البته خیلیا هم نخوردن و مادر شدن اما باشه به نظرم‌بهتره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به روي ماهتون عزيزم فاطمه هستم از مشهد -دكتر معالجم دكتر خادم-دو دفعه اي يو اي ناموفق-پانكچر كر ...

سلااامم واو یره همشریم که. مویم فاطمه هستوم😍😍😍

ایشالله باهمین پانکچرها نتیجه میگری. خوشحالم ازاشنایتت همشهری. منم قبلا یکبار پانکورپیش عطیه منصوری بودم. اینبار تبریزانجام دادم پیش دکترحمدی4تاجنین داشتم که2تامونده

اره واقعا درسته بایدهمه چیو سپرد دست خدا ,خداوندخودش گفته کسیکه به غیرمن امیدی ببنده امید شو ناامید ...

ممونم مهربون جونم عزیزمی. منتظر خبرای خوبت هستیم انشالله

سلام عزیزم ممنونم دوست جدید وخوبم... ندیده بودم شمارو😃خوبین؟  اره واقعا درست میگی خیلی نزدیک ...

من تازه به جمع شما دوستاي خوب پيوستم فكر ميكنم يكي از خوبياي ناباروري پيدا كردن دوستاي خوبي مثل شما بود🥰 شماها پر از انگيزه بودين🥰ازتون ياد گرفتم نااميد نشم و براي خواسته ام تلاش كنم❣️

بچه ها چقدر خوبه که شما ها هستین❤❤❤

چقدر قشنگ صحبت میکنین🧡💛

خدارو شکر که دوستای به این خوبی دارم

الهی که سال دیگه محرم هممون مادر شده باشیم حالا یا حامله یا اینکه بچه هامون بغلمون باشن💚💚💚

خداروشکر تو این مدت خیلی از بچه ها باردار شدن مطمئنم به زودی بقیه مونم این حس خوب رو تجربه میکنیم و شکستای گذشته جاشون رو میدن به پیروزی 

انشالله که خنده های همتون ازین به بعد از ته دل و از سر کیف باشه

دیگه کنج فکر هیچکدومتون حسرت مادر شدن نباشه

یا امام حسین خودت دستمون رو بگیر 🤲🤲🤲

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره خداروشکر بعد هفت سال مثبت شدم تکرارش کردم به امید خدا و امام حسین دوبرابر بشه دعام کنید 

ای جانمممممم مبارکت باشه انشاالله به حق این شبهای عزیز سلامت باشن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ایشالله اول شماها عزیزکمممم من منتظرم تگم کنی بگی مامان شدم توکل بخدا. برم حرم برای همتون قابل باشم ...

فدات شم ممنونم از لطف و محبتت انشالله الهی آمین

من تازه به جمع شما دوستاي خوب پيوستم فكر ميكنم يكي از خوبياي ناباروري پيدا كردن دوستاي خوبي مثل شما ...

الهی عزیزدلممم توچقدرخوبی. هممون کم میاریم یک وقتایی,, ولی باید سرپاشیم واین راه روادامه بدیم

خدامون بزرگه هزچی مشکلات بزرگ باشن خدابزرگتره

بچه ها چقدر خوبه که شما ها هستین❤❤❤ چقدر قشنگ صحبت میکنین🧡💛 خدارو شکر که دوستای به این خوبی دارم ...

سلام عزیزم خوبی؟ توخودت بهترینی. من خودم توجربان تو بودم زمانیکه جنینت اونطوری شدم چقدر غصه خوردم خدامیدونه

خدای ماهم بزرگه ایشالله بحق این جمعه که روزحضرت علی اصغره دست خالی برمون نگردونه