2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست

بچها تورو خدا واسم دعا کنید فردا توسونو ان تی همه چی خوب باشه،،نمیدونم چرا دلم همش شور میزنه 

ایشالله خدا بحق اینماه عزیز کمک هممون بده 🤲🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم هر چی داروخونه زنگ میزنم ندارن خدایا 

سارا جان من دارم ويتامين هامو اينجوري مصرف ميكنم

ويتامين e: روز درميان يكي

ويتامين c:روز درميان يكي

ويتامين d:هفته اي يكي

كلسيم d:روزي يكي همراه با اب فراوان 

امگا:هفته اي ٢تا

ال ارژنين و كيوتن و فرتيل سي ام رو ميخوام چهل روز به انتقال شروع كنم اينها هم روزي يكي باشه خوبه ديگه

و اينكه پردنيزولون رو واسه چي ميخواين مصرف كنين؟ دكتر داده يا براساس تحقيقات خودتون؟ 

راستي مرسي كه هستين…

بچها تورو خدا واسم دعا کنید فردا توسونو ان تی همه چی خوب باشه،،نمیدونم چرا دلم همش شور میزنه  ...

انشاالله ب حق فاطمه زهرا  میری سونو و همههه چیز خوب و عالیههههه عزیز دلم 😍😍🤗🤗🤗منتظر خبرهای خوبت هستم ❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خوبین من رفتم سنو برای چهارشنبه وقت داد برای انتقال بهم شیاف داده میزارم چند دقیقه بعدش آب میشه ...

سلام عزیزم خوبی..فردا ب سلامتي انتقال داری؟؟انشالله همه چییی ب بهترین شکل برات پیش بره 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انشاالله ب حق فاطمه زهرا  میری سونو و همههه چیز خوب و عالیههههه عزیز دلم 😍😍🤗🤗🤗منتظر خبرهای ...

قربونت عزیزم😘ایشالله خدا مراد دلتو بده ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شمام دل درد پریودی دارین هرازگاهی؟ من هراز گاهی دل درد پریودی دارم این نشونه بدی نیست؟

نه من نداشتم عزیزم ولی از روز انتقالم سمت چپ رحمم درد میکرد تا روز ۷ و ۸

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سارا جان من دارم ويتامين هامو اينجوري مصرف ميكنم ويتامين e: روز درميان يكي ويتامين c:روز درميان يك ...

عزیزم خوبه چیزایی که میخوری عالیه. کلسیم برای چی میخوری؟ نه من دکترم بهم پردنیزولون رو داده الان حدود ۳ میشه که میخورم. ۴۰ روز هم خوبه واسه اون یکیا فقط اگه برات مقدوره ال آرژنین بیشتر بخور من خودم از هر کدوم دوتا یا سه تا میخوام بخورم 

فدات شم همچنین شما و همه دوستای خوبم که هستین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان من اومدم جواب آزمایشم منفی بود. سعی کردم خودمو زیاد ناراحت نکنم اما همسرم خیلی ناراحته ...

سلام عزيزم خيلي ناراحت شدم

غصه نخور خدا بزرگه

اول اينكه خدا دوتا دختر گلت رو حفظ كنه واست

دوم اينكه الان كلاف اس همسرت يكم بگذره ببينه تو هم با روحيه و انگيزه داري تقويت ميكني خودتو فكر ميكنم اوكي ميشه 

ايشااله يه پسر هم مياري💋

@مهربون21   سلام عزیزم خوبی چخبر کجایی خبری ازت نیست

سلام عزیزم خوبی? ببخش واقعا من بی معرفتو. خیلی کم میام اینروزا سایت. 

هیچی سلامتیت, فعلا بیخیال همه چی شدم هفت خوان رستم میخواد وکلی پول تابرم درمان وانتقال. امیدچندانیم ندارم فقط خداااا بحق این ماه محرم بهمون نگاه کنه

دوستان سلام من سیکل بعدیم که به امید خدا میشه یکی دو هفته دیگه می‌خوام برم واسه آی وی اف حالا سؤالم ...

سلام عزیزم من دو بار تخمک کشیم تو ابن سینا بهم النوا داد خیلی خوب بود چون کمتر امپول میزنی بعدشم خارجیه من با روزی دو تاامپول ۸ تا تخمک دوتا جنین بی کیفیت داشتم ولی با النوا از ۱۲  تخمک ۹جنین بار اخرم از ۱۷تا تخمک ز۱۵ تا جنین دادم ولی قبلش تقویتی خوردم حالا بدن با بدن فرق داره انشالله برایه شمام جواب بده