2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
شنیدم رزاقی برای کسانی که سابقه سقط دارن خوبه. عارفی هم که بچه های اینجا بیشتر میشناسنش برای آی وی ا ...

نه عزیزم من سقط نداشتم اصلا بارداری نداشتم نمیدونم میخواستم تعیین جنسیت کنم عارفی بچه اول انجام نمیده رزاقی چطوره؟؟؟برای ای وی اف

مرسی عزیزم از انرژیت منم بارداری اولم سرگیجه داشتم اما الان بیشتر ذهنم سمت کرونا هست چون بیبی که هی ...

توکلت بخدا باشه عزیزم،هرچی خودش صلاح میدونه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا بهت داده من دوفاستون داده ده تا روزی یکی سوال منم هست 

12 شب شبی ۲تا میخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها جون کسی جواب سوال منو نمیدونست جواب بده

دکترم بهم قرص پروژسترون داده برا پریود شدنم که برم برا انتقال دومم چندروز بعد از آخرین قرص پریود میشم؟

میخام یه جور تنظیم کنم که روز ۲ یا ۳ پریودیم به عاشورا تاسوعا نخوره تعطیل باشه مرکز

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچها من دوسه روزه کشاله راست پام با دلدرد وکمردرد دارم همش میگیره و ول میکنه از چیه اخه🥺

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچها من دوسه روزه کشاله راست پام با دلدرد وکمردرد دارم همش میگیره و ول میکنه از چیه اخه🥺

از اینکه دوتا فندق خوشگل تو شکمت هی دارن بزرگ میشن و درد رباطا میزنه به پا و پهلو مال من یدونه بود تو هفته 10 تا 12 درد کمر و پهلو امونمو بریده بود طبیعیه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به سلامتی بیان تو بغلت تپلی و سالم😗😗 پریود شدی و رفتی خبر بده😘

همين الان رسيدم خونه بعد از كلي انتظار پريود شدم رفتم مطب دكتر خادم تعطيل 

هم مطب هم بخش اي وي اف كلينيك🥺تا عادي شدن شرايط كرونا😭

از اینکه دوتا فندق خوشگل تو شکمت هی دارن بزرگ میشن و درد رباطا میزنه به پا و پهلو مال من یدونه بود ت ...

چه میدونم عزیزم به مادرشوهرم میگم میگه اخه زوده واسه این دردا منم همش میترسم،،خدا کنه همینطور باشه که شما میگید😘

چه میدونم عزیزم به مادرشوهرم میگم میگه اخه زوده واسه این دردا منم همش میترسم،،خدا کنه همینطور باشه ک ...

مگه مادرشوهرتون دوقلو داشته؟؟ اصلا زود نیست جنین تو هفته های اول رشدش خیلی زیاده من که به دکترم گفتم گفت طبیعیه حالا مال شما که 2تان به سلامتی، اصلا افکار منفی نداشته باش عزیزم، یادمه چیکا جونم که دوقلو همش این دردا رو داشت خصوصا درد پا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

دقیقا منم کشاله پام گرفته

تخمدان چپم تیر میکشه

دردای عجیب دیگم میاد و میره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من چون زیاد بالا میارم بعد قرص ها و مکملمم بالا میارم چیکار کنم اخه هیچی به بچه ها نمیرسه حتی به ...

چرا فکر میکنی نمیرسه اون مکملا واسه توعه نه اون فسقلیا اونا که دارن همه چیه بدن مارو کش میرن 😂😂 پس نگران اونا نباش، بلافاصله بعد مکملا بالا میاری؟ اگه نیم ساعت بگذره اوکی هستش، ولی ایشالله هفته 12 رو رد کنی بهتر میشی، ای جووونم عوضش واقعا شیرینه دوقلو به اینا فکر کن یادت میره تهوع😂😂

من مکملام تازه از هفته 12 بعد ان تی شروع شد چند جام خوندم که پایان هفته 12 باید مکملا شروع شه 

مگه مادرشوهرتون دوقلو داشته؟؟ اصلا زود نیست جنین تو هفته های اول رشدش خیلی زیاده من که به دکترم گفتم ...

نه نداشته ولی زنموم دوقلو داشته گفت از اول تا اخرش دلدرد داشتم،،من همه دردی رو به جون میخرم فقط اینا سالم باشن وبمونن واسم،،خدا ایشالله حافظ همه نی نیا باشه🥰