2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست

سلام خانومای گل

من امروز روز ۱۷ انتقال جنین هستم روز ۱۵ آزمایش بتا دادم و۲۶۰۳.۳۶ بود

زنگ زدم مرکزی ک تحت درمان بودم گفتن ۴۰ روز بعد از انتقال برو برای سونو 

ولی یه دکترم بهم گفت الانم بری چون بتا بالا بوده ساک حاملگی مشخصه داخل سونو کسی بوده ک روز ۱۷ بره و ساک حاملگی مشخص باشه؟

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲

و اینکه بعد از مثبت شدن دوز داروها باید عوض بشه یا همون مقدار مصرف بشه 

من زنگ زدم میگن نمیخواد بیای برا ویزیت تا دوماه مصرف کن همون داروها رو ولی یکی از خانومای ک با من انتقال داد و مثبت شد رفته پیش دکتر استرادیول و براش حذف کرده و تایک ماه دارو داده یعنی بستگی به جواب آزمایش داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم کل بیبی چکام ازپایین ب نوبت روز۱۰ وسطی روز۱۲ بالایی هم امروز ۱۳ پس با این اوضاع خدارو شکر بتام ...

مبارکت باشه خواهر گلم برا منم دعا کن مثبت بشم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام خانومای گل من امروز روز ۱۷ انتقال جنین هستم روز ۱۵ آزمایش بتا دادم و۲۶۰۳.۳۶ بود زنگ زدم مرکزی ...

سلام ،شما الان باید ۴هفته وچندروز باشید پس اگه برید سونو حتما ساک دیده میشه واسه خودمم ۴هفته ساک دیده شد ولی بدون جنین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
و اینکه بعد از مثبت شدن دوز داروها باید عوض بشه یا همون مقدار مصرف بشه  من زنگ زدم میگن نمیخوا ...

واینکه مامان شدنتم مبارک عزیزم🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
والا من راضی ام دغدغه جلوگیری ندارم، خیلی هم خوشحالم حوصله داری بابا، خدا یه چی میگیره یه چی میده و ...

انشاالههههههههههههههههههههههههههههه 

یه سوال دیگه بپرسم 

زینب جون شماها که الان جلوگیری نمیکنید بازم مثل قبلنا که اقدام بودید به روزای تخمکگذاری دقت میکنید ؟به تغذیه؟

یانه شانسی

سلام ،شما الان باید ۴هفته وچندروز باشید پس اگه برید سونو حتما ساک دیده میشه واسه خودمم ۴هفته ساک دید ...

ممنون عزیزم

چهار هقته نیستم امروز ۱۷ روز بعد انتقالمه ک میشه دو هفته و سه روز یعنی مشخصه ک برم

💞💞💞 سلام دوستان وقت بخیر من جمعه یعنی سه روز پیش نصف آمپول hcg زدم الان بی بی چکم یه هاله قابل دیدن زده یعنی اثر آمپوله ؟ از کی بی بی چکام واقعی میشه ؟ چقدر میتونم روی این بی بی چک مثبت حساب باز کنم ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنون عزیزم چهار هقته نیستم امروز ۱۷ روز بعد انتقالمه ک میشه دو هفته و سه روز یعنی مشخصه ک برم

عزیزم دوهفته هم از روز انتقالت حساب میشه بعلاوه این ۱۷ روز میشه چهار هفته ودوسه روز،،پس اگه الان بری ساک معلوم میشه دوهفته بعدشم ایشالله واسه قلبش میری

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ ازدست این بچه من دیگه هوش و حواس نمونده برام نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه اگه نگ ...

سلام به زی زی عزیزم، اتفاقا من همش به یادتم

ممنون که برام دعا میکنی ولی همین طور ادامه بده تا ان شالله فارغ بشم

دیروز رفتم nt

خداروشکر ntش ۱ بود و رعیت گفت اکیه، ولی دکترم مهناز قلی پوره و جهت اطمینان گفت سلفری بده، سلفری قیمت گرفتم ۴ ملیون تو بابل 😏، بعدش رفتم همین غربالگری معمولی دادم

برا اخر هفتهیش پهلوان هم نوبت گرفتم نظر اونم بگیرم

شما ntت چند بود؟ سلفری دادین؟

💞💞💞 سلام دوستان وقت بخیر من جمعه یعنی سه روز پیش نصف آمپول hcg زدم الان بی بی چکم یه هاله قابل دی ...

هیچکسی نیست به من کمک کنههه😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
انشالله همه چیز خوب پیش میره

ایشالله عزیزم توکلت بخدا باشه🤲🤲