2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
کیسه آب گرم استفاده کنی خوبه. من دوران پری استفاده میکنم  و خیلی کمکم میکنه. بخصوص سه روز اول ک ...

منم کیسه آبگرم خیلی استفاده میکنم . الان خونه ی مادرمم . کیسه آب گرمش ترکید 😊

الان با چادر بستم ولی شکمم یخ زده دمنوش گرمم خوردم

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم کیسه آبگرم خیلی استفاده میکنم . الان خونه ی مادرمم . کیسه آب گرمش ترکید 😊 الان با چادر بستم ول ...

سلام عزیزم خوبی؟ب سلامتی کی انتقال داری ؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا ماسک بزنین دستکش بذارین برین تو یه مغازه خلوت که تو پاساژ نیست خرید کنین اصلنم استرس کرونا نداش ...

اره باید همین کارو کنم چون واقعا نمیتونم اینترنتی خرید کنم، من میخوام بیام اوایل شهریور تهران پیش مامانم اگه بشه تو همون 1 هفته برم صالح آباد و عبدل آباد و ببینم خریداشو بکنم ایشالله هرچی خدا بخواد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
کیسه آب گرم استفاده کنی خوبه. من دوران پری استفاده میکنم  و خیلی کمکم میکنه. بخصوص سه روز اول ک ...

آ خخخخخ گفتییی...تنها مونس من تو دوران پریودی کیسه آب گرمه😆😆😅😅بدون اون خابم نمیره😅

سلام گلی . والا من انشالله تازه مهر برم دکتر شروع کنم 

عزیز دلمممم ب سلامتي انشالله 🤗🤗❤❤الهیییییی خیلی زود و با اولین انتقال دوباره مامان بشییی❤❤❤

😅😅عزیزم طبق سونویی که رفتم تنظیمش کردم فردا نه پسفردا ۱۲ هفته تموم میشه بسلامتی😇🥰

الان تیکرت 11 هفته و 3 روزه که عزیزم 

اگه اینجوریه باید جوری تنظیمش کنی که 11 هفته و 5 روز باشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره باید همین کارو کنم چون واقعا نمیتونم اینترنتی خرید کنم، من میخوام بیام اوایل شهریور تهران پیش ما ...

فروشگاه اقابزرگ هم خیلی خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا من‌و تو انقدر شرایطمون‌شبیه میشه منم رفتم سونو یک هفته جلو افتادم😐اخه برا چی!!!!

ایشالله که خیره چی بگم عزیزم 😁😁توهم تیکرت رودرست کن خو😜

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا من‌و تو انقدر شرایطمون‌شبیه میشه منم رفتم سونو یک هفته جلو افتادم😐اخه برا چی!!!!

تعیین سن جنین تو سونو بر اساس قد و وزن جنینه عزیزم،دکتر من این جدول و رو میزش چسبونده از رو قد و وزنش یه وقتایی نگاه میکنه به جدول و بعد میگه سن جنینمو. خداروشکر رشد جنینتون خوبه که جلوتر از هفتشه