2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
نمیدونم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم فردا صبح هم ی بیبی میزارم شاید اون موقع بتام بیشتر باشه 

اینقد ب خودت و ب اون طفل معصوم استرس وارد نکن

فردا صبح برو آزمایش،ذوق کن ان شاالله

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
نمیدونم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم فردا صبح هم ی بیبی میزارم شاید اون موقع بتام بیشتر باشه 

عزيزم نگران نباش اين بي بي منه با بتاي ٢٨٨ 

خودتو اذيت نكن قول ميدم همه چيز عاليه😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل من خداهدیه به این خوبی تودلت گذاشته بروحالش ببر نشستی گیردادی به بیبی چک کمرنگ پررنگ می‌کنی این بیبی بایدمثبت میشد که شده دیگه چکاربه کمرنگی پررنگیش داری فدای تو بشم من   پاشوصلوات بفرست برای منتظراهم دعاکن عزیزم

مرسی از راهنماییتون.اسپرم هم از بیضه نگرفتن. علت دی اف آی هم واریکوسل نیست. متاسفانه به خاطر چندین س ...

خوب اینکه دی اف آی از واریکوسل نیست که خیلی خوبه. یعنی قابل پایین آمدن هست با اصلاح سبک زندگی. اصلاح سبک زندگی واسه وی اف آی این هست که هر روز ورزش بخصوص دو و پیاده روی. خنک نگه داشتن بیضه ها که می تونند روزی نیم ساعت حداقل کیسه یخ بذارند و در طول روز که سر کارند چندین بار در روز با آب سرد بیضه ها بشورند و حتما یک روز درمیون انزال داشته باشند. خوراکی همه همه غذاهای حاوی آنتی اکسیدان سبزیجات و میوه های قرمز رنگ مثل توت فرنگی. هندونه کلم قرمز و.... از هرچی غذای فست فودی دوری کنند و خیلی موارد دیگه که تو پیج دکتر احسان اطرج هست و بخون

و اینکه اسپرم از بیضه نگرفتن و جنین داشتید یعنی خیلی هم و۲عیتتون بد نیست خداروشکر. ولی با گرفتن اسپرم از بیضه ده درصد وضعیت دی اف آی بهتر میشهمی تونید تو این سیکل بخوای ازشون نصف تخمک ها با اسپرم انزال و نصف با بیوپسی برات جنین کنند. من خودم با بیوپسی دوتا جنین بلاستوسیت داشتم. 

واسه ذخیره کم تخمدان به پیخ خانم فلورا تاجیکی یک سری بزن مدعی هست که می تونه کمک ذخیره های کم بکنه

پیج خانم مهرنوش مطیعی رو هم ببین اون با طب سوزنی گوش که اسمش اوریکوتراپی هست میگه کمک میکته

نازنین جون نکنه دختر گلی تو راهه؟ 😍  من نمیدونم عزیزم، اما سما خودت میدونی که ماشالله حاصلخیز ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نه خدانکنه ، اخه  بعداز زایمان پریود نشدم تاسه ماه هم رابطه نداشتیم مطمئنم این چندوقت اخیر اگه بشه 🥴🥴🥴🥴

خوب اینکه دی اف آی از واریکوسل نیست که خیلی خوبه. یعنی قابل پایین آمدن هست با اصلاح سبک زندگی. اصلاح ...

دلت سبک تر شد؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
نيلدا جون باورت ميشه دارم افسرده ميشم از بس تو خونه موندم؟ بازم با همين حال داغون روحي ميگم فقط بگذر ...

منم 1 ماه که به خاطر سرویکسم به کل خونه نشین شدم اصلا دنیا رو سرم خراب شد داشتم دیوونه میشدم میدونم چی میگی واقعا سخته اما به عشق دیدن روی ماه دوتا فسقل همه چیو به جون میخری عوضش اخرش انقد شیرینه چشت که به جمال زیباشون میوفته همه اینا یادت میره

من خوبم خداروشکر، 5 ماهه از کار به خاطر گل پسر اومدم بیرون و  تمام روز در منزل شعر میخونیم واسه گل پسر😂😂

راستی تست همسرت منفی شد خداروشکر؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سارا جون میگم من ذخیرم 2/1  بود بهمن ماه . الان خیلی کمتر شده ؟

فکر نکنم عزیزم چون مال من خرداد ۹۹ آز دادم ۲/۷ بود پیش خانم دکتر هم که رفتم همون بود گفت ذخیرم خوبه تعییری نکرده حالا باز دوست داری خیالت راحت بشه یه آز بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه متاسفانه. تو شرکتمون پیچیده من بخاطر چی رفتم مرخصی. اگه آزمایشم منفی بشه چطوری برم سر کار انگشت ن ...

اولا ب یاری خدا حتما مثبت میشی

بعدم همه بفهمن مگه چکار کردی ک انگشت نما شدی

برای خواسته ات داری تلاش می کنی

عشق خودت و شوهرت اونقدر قویِ ک برای موندگاریش دارین سعی می کنین و همه ی سختی ها رو ب جون می خری

غصه نخور خواهر،مگه دور از جون از بی عرضگیِ خودمون مثل بقیه بی دردسر بچه دار نشدیم ک بخواهیم خجالت زده و انگشت نما باشیم!!

منم 1 ماه که به خاطر سرویکسم به کل خونه نشین شدم اصلا دنیا رو سرم خراب شد داشتم دیوونه میش ...

اي جووون دلم😂😂😂اشكال نداره اين روزا هم ميگذره بالاخره😍اره خداروشكر چيزي نبود از حموم اومده بود جلوي كولر نشسته بود ابريزش بيني داشت فقط كه خداروشكر دو سه روزه برطرف شد. از شانس ما بهترين دوران زندگيمون بعداز اينهمه انتظار خورد به كروناي لعنتي نه از بارداري ميشه لذت برد نه ميشه خريد رفت نه كاري كرد. خدا اين مريضي رو نابود كنه الهي ادم خودش كلي استرس داره استرس اين مريضي رو هم بايد داشته باشه. انشالله كه خير باشه

خداياشكرت....❤️ 
میشه بفرستی

این بیبی چک و شب ساعت 11 شب گذاشتم صبحش رفتم آزمایش از آزمایش اومدم چون جوابش دیر آماده میشد پایینی رو بعد آزمایش گذاشتم که بتام جوابش اومد 440 بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اي جووون دلم😂😂😂اشكال نداره اين روزا هم ميگذره بالاخره😍اره خداروشكر چيزي نبود از حموم اومده بود ج ...

قربون خنده هات😁

خوب خدارو شکر خوشحال شدم همسر منم دقیقا 2 هفته پیش اینجوری شد من فقط پناه بردم به اتاق خواب خودش درمان خونگی کرد خوب شد باد کولر نامرده خدایی

اره انقد دلم میخواد برم برای سیسمونی اما واقعا جرات ندارم یه مرضی هم دارم اصلا نمیتونم لباساشو اینترنتی بخرم میگم باید از نزدیک ببینمش بعد😁😁