2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046748 بازدید | 684544 پست
عزیزم میدونم سختهههه..اما باید جنگیددد..نباید کم آورد..میدونم بلاخره خدا نتیجه ی این همه تلاش و زحمت ...

تمنا جون خیلی سعی میکنم نا امید نباشم، ولی هر چی میگذره انگار موانع برای رسیدن به خواسته ام بیشتر میشه، میشینم فکر میکنم واقعا شاید به صلاحم نیست بچه دار بشم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع نکردم  نگران نباش این فکر و خیالای بد ما از همه چی بدتره من که کلا زدم بیخیالی خدا باید بخ ...

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم میخاستم بدونم‌من برای اسهال و استفراغم میخام برم دکتر هر آمپول دارویی میتونم استفاده کنم آخه روز نهم انتقالم. دودلم که چیکار کنم😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
قطع نکردم  نگران نباش این فکر و خیالای بد ما از همه چی بدتره من که کلا زدم بیخیالی خدا باید بخ ...

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم میخاستم بدونم‌من برای اسهال و استفراغم میخام برم دکتر هر آمپول دارویی میتونم استفاده کنم آخه روز نهم انتقالم. دودلم که چیکار کنم😭 شما برای کرونا هر دارویی میخوری ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم ببخشید مزاحمت شدم میخاستم بدونم‌من برای اسهال و استفراغم میخام برم دکتر هر آمپول دارویی میتونم ...

رها جون راستش من رفتم متخصص گفتم باردارم نگفتم انتقال و….اونم دارو داد ولی متناسب با خانم باردار شما هم بگو باردارم ولی مطمعنم میگه تست بده

بچه ها من امروز خیلی خوشحالم

امروز بعد از چهار روز قطع ال دی پریود شدم

و باید از امروز استرادیول و شروع کنم و ۱۳ پریودی برم سنو

بعدم که خیلی خوشحالم تا ۲۰ روز دیگه فسقلی هامو میارم خونه مون خدایا شکرت

رها جون راستش من رفتم متخصص گفتم باردارم نگفتم انتقال و….اونم دارو داد ولی متناسب با خانم باردار شما ...

برای بارداری ؟ یا کرونا ؟

رها جون راستش من رفتم متخصص گفتم باردارم نگفتم انتقال و….اونم دارو داد ولی متناسب با خانم باردار شما ...

دارم به خودم گرسنگی میدم که نکنه غذا بخورم دوباره بالا بیارم برا جنین ها بد باشه 😭 مرکز میگه به ما ربطی نداره برو متخصص 

منم برم متخصص داخلی

دارم به خودم گرسنگی میدم که نکنه غذا بخورم دوباره بالا بیارم برا جنین ها بد باشه 😭 مرکز میگه به ما ...

عزیزم حتما برو دکتر، در حالت عادی هم با شرایط شما باید به پزشک مراجعه کرد، الان که شکا شرایط خاصی داری

برو دکتر خیالت راحت میشه

برای بارداری ؟ یا کرونا ؟

من علایم کرونا داشتم استفراغ نه ولی بیرون روی داشتم تب و بدن درد 

رفتم متخصص داخلی گفتم باردارم و کرونا مثبت شدم بهم دارو مطابق بارداری داد 

عزیزم حتما برو دکتر، در حالت عادی هم با شرایط شما باید به پزشک مراجعه کرد، الان که شکا شرایط خاصی دا ...

میترسم برم جنین هام چیزیشون بشه ولی ببخشید با اسهال دیشب واقعا آب از دست دادم زیر چشمام گود رفته ترسیدم یه چیز خطرناک باشه برام دعا کنید 😭😭😭😭

دوستان نی نی سایتی عزیزم، اگر میشه به رسم رفاقت منم دعا کنید، این روزها بیشتر از قبل محتاج دعام، دعا کنید خدا به زودی مادر شدن رو تو خیر و صلاحم قرار بده

دعاگپی همگی شما عزیزان هستم🥰