2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
اره. طبيعيه؟

آره خیلی طبیعیه منم pco هستم اتفاقا معمولا pco ها تخمکای زیادی دارن و احتمال هایپری هم دارن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مرسی الان خوبم ..ولی پنج شنبه خونریزی افتادم ترسیدم یه وقت جنین سقط شده باشه بچه های اینج ...

آی عزیزم

الهی بحق این غروب،قلبش تا صد سال منظم بزنه و عمر طولانی و با عزت داشته باشه

واقعا خوشحال شدم

لکه بینیت تموم شد؟داروهات رو عوض کرد دکتر؟

منم خوبم شکر خدا روزشماری می کنم 

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام دوستان من رفتم سونو  مرسی از دعاهاتون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 قلبش رو هم دیدم ❤️❤️❤️ دکتر گفت ۶ ه ...

الهی بزرگ شدنش رو ببینی و ذوقش رو بزنی

شما دقیقا چ روزی انتقال دادین؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
انشاالله مثبته😍 كي ميري ازمايش بدي؟

مرسی عزیزم ان شالله هرچند خودم با این بیبی چکا ناامید شدم اماااا کلا بتا هم. تو بدنم دیر میره بالا هنوز یه کورسو امیدی دارم تا سه شنبه که برم ازمایش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره گلم من بیبیم روز ۹ انتقال مثبت شد فکر میکردم شاید دوقلو باشه ولی یدونه س پسر

پس عزیزم توهم بتات کم بوده پس ناراحت نباشم اصلا نتونستم خوشحالی کنم فک میکردم بااین خط پررنگ بیبی بتام حداقل ۲۰۰ اینا باشه 

آره خیلی طبیعیه منم pco هستم اتفاقا معمولا pco ها تخمکای زیادی دارن و احتمال هایپری هم دارن

اخه ماه هاي قبل خون ريزيم عادي بود. اين ماه چون ال دي خورده اينجور شده و همين ماه هم تخمك كشي دارم. 

اينجوري هست كه ما پي سي او ها تعداد تخمك هامون زياد ميشه اما كيفيت ندارن؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
مرسی عزیزم ان شالله هرچند خودم با این بیبی چکا ناامید شدم اماااا کلا بتا هم. تو بدنم دیر میره بالا ه ...

انشاالله مثبتي🙏🏽🙏🏽 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام دوستان من رفتم سونو  مرسی از دعاهاتون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 قلبش رو هم دیدم ❤️❤️❤️ دکتر گفت ۶ ه ...

عریزم خیلی مبارکت باشه...خوشحال شدم وقتی یاد متن سرتاسر نا امیدی که چند وقت پیش گذاشتی میوفتم بیشتر به معجزه خدا و مهربونیش ایمان میارم ...خیلی مبارکت باشه😍😍😍😍

وای خداااااا💖💖💛🧡❤💚💙خدارو هزار مرتبه شکر خوش خبر باشی عزیز دلم  الهی که بهترین باردار ...

مرسی عزیزم🙏🏻😘

انشالله با همین سیکل مامان میشی حتما برات دعا میکنم ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پس شمام مثه تبسم با اینکه بیبیتون زود مثبت شد اما بتاتون پایینتر از چیزیکه غکر میکردید بوده جالبهههه

اره دقیقا من فکر میکردم بتام خیلی بالا باشه ولی زیر ۳۰ بود.عزیزم انشالله که بارداری بی بی چکتو مارک مدیکور بخر صبح تست بزن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏