2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
گلی چندم شما انتقال دادید. جنینتون چی بود من 5 مرداد انتقال دادم جرات نه بی بی چک دارم نه آزمایش. ج ...

ان شالله که مثبتی شما من صبح بیبی زدم منفی شدم 

به نظرم طاقت داری بیبی نزن تا ازمایش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرکز مشتاق میگه 17 روز بعد از انتقال یعنی 22 ام. اما از یک خانم دکتر شاکریان تو اینستا پرسیدم گفت 14 ...

اگه 5مرداد بودی امروز 11 انتقالی چون دکتر نرکزی که رفتم گفت خوپ رپز انتقال رو.حساب نکن از فردا بشمار 14 روز بعد ازمایشبده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه من مشتاق اصفهان. پیش دکتر کلانتر

دکتر کلانتر خیلی کارش عالیه من خیلی تعریفش رو شنیدم و دیدم که چند نفر مثبت شدن از اشناها پیششون ان شالله برای شما هم همینطوره عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳ تا دکترامم اسپرین رو از یه ماه قبل شروع کردن،هپارین رو از یک هفته قبل از انتقال، این دفعه آخری ...

ممنون عزیزم فکرکنم بستگی به نظر دکتر داشته باشه چون یه دوستی گفتن از روز انتقال داشتن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سارا جون شما رفتید آزمایش. بی بی نزدید؟ 

ازمایشم سه شنبه س

بیبی هم صبح زدم منفی بود عزیزم

فکر نکنم هم دیگه امیدی باشه چون امروز 11 انتقالم جنینم هم 5روزه بوده اگه خبری بود بیبی نشون میداد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هزینه pgs چقدر هست مگه. من تو کلیپ خانم دکتر شاکریان شنیدم تستpgs واسه کسانی که مشکل کروموزومی دارند ...

شيراز كلينيك دكتر رستمي براي هر ٤ تا جنين ٣٠ ميليون ميگيرن. 

دادي اينكه جنين ها اينقدر زياد مشكل كرومزومي دارن چي ميتونه باشه؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دوستان عزیز سلام یه سوال از  دوستانی که جنین فریز انتقال دادن لطفا میشه راهنمایی کنن معمولا رو ...

بستگی به ضخامت اندومترت داره من روز 16 قاعدگی دکترم برام انتقال جنین انجام داد

خداروشکر گلم روز چندم دادی عدد بتات چند بود  من ک روز ۱۱ ۳۲ بودم کم نیست احتمال داره افت کنه

نگران نباش 

من روز ۱۱ بتام ۴۷ بود، بعدش درست رشد کرد و رفت بالا

۳۲ هم خوبه نگران نباش

ولی بی بی چکت خیلی پررنگ بود باورم نمیشه ۳۲ بوده باشه!

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
32     به بیبیتی میخپرد خیلی بیشتر باشه اماااااا بازم خداروشکر دراصل باید ض4انتقال میرفتی ...

سارایی خیلی میترسم خدایی نکرده افا کنه بتام منم تعجبم از همینه قانونن بتا توی خونم باید بیشتر ازبتا توی ادرار میشد ب خدا تا ما ای وی اف ها بچه رو سالم ب دنیا نیاریم و بغل نکنیم اروم نمیگیریم دلم هزار راه میره دیشب نفهمیدم اب زرشک خوردم میگم نکنه باعث سقط بشه و بتا هی بیا  پایین

سارایی خیلی میترسم خدایی نکرده افا کنه بتام منم تعجبم از همینه قانونن بتا توی خونم باید بیشتر ازبتا ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده

دیذی مامان سوفی هم گفتن بتاشون پایین بوده واسه اب زرشک هم نگران نباش از این به بعد بیشتر حواستو جم کن اینقد هستن کسایی که خبر ندارند و کلی چیزای مضر میخورن ولی تا خدا نخواد چیزی نمیشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40