2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت بیهوشی داره جداست این برایه بررسی رحمه برایه کسانی که انتقال منفی داشتن اگرم درخواست بدی برات خر ...

آها

منم برای بررسی رحم هیستروسونوگرافی شدم. که فقط یه چکاپه بدون بی هوشی

اگه توی هیستروسونو مشخص بشه رحم مشکلی مثل سپتوم، پولیپ و... داره برای درمانش عمل هیستروسکوپی میکنن که بیهوشی داره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزان کسی میدونه جنین هایی که فریز میکنن احتمال داره ک از بین برن؟؟ 

اگه گریدش خوب باشه نه چرا از بین برن مگه اینکه ضعیف باشن جنین شناس گفت بهم اگه بدونیم در نمیان اصلا فریز نمیکنیم نگران نباش

عزیزم من باید امپول میکرولین بزنم به نظرت میشه بعد زدن سومین امپول یه هفته بعدش استرادیول شروع کرد ح ...

ميكرولين را شمل براي خاموشي تخمدان اگه زديد لازم نيست براي شروع استراديول صبر كنيد ولي اگر براي اندومتريوز زديد بايد بگذره يك ماه 

@سیلویاجان من شهریورماه احتمالا برم توسیکل انتقال ولی قبلش هیستروبایدبشم خواستم بگم چه مکمل‌هایی وازچه موقع باید بخورم؟ درضمن ال آرژنین که میگن برای انتقال خوبه قرص هست یاکپسول؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

فدات. منم ۸ میزدم. انشالله کلی تخمک داشته باشی. راستی یه سوال چرا فرش میخواید انتقال بدید اونجا قانو ...

ممنون عزیزم.

اره اینجا قانونش اینکه اگه خانم مشکل هایپر بعد پانکچر نداشته باشه و یا مشکل خاصی نباشه، انتقال اول فرش انجام میشه.

دکترم بهم گفته چون ذخیره من پایین هست، احتمال اینکه هایپر بشم خیلی خیلی کمه و مشکل خاصی نباشه فرش دوتا بلاست قراره انتقال بدند. 

ممنون عزیزم. اره اینجا قانونش اینکه اگه خانم مشکل هایپر بعد پانکچر نداشته باشه و یا مشکل خاصی نباشه ...

ممنونم عزیزم پس قانونشون مثله همین جاست فکر کردم کلا اعتقادی به فریز ندارن.💗

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤