2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟نظر دکترا درمورد ذخیره شما چیه؟ذخیره منم ۱/۹۴هست 

سلام گلم.دکترم میگه کمه. و باید سریعتر میکرو کنم. اما همسرم درحال درمانه و دارو استفاده میکنه منتظرم ببینم جواب آزمایشش چی میشه.شما تو چه مرحله ای هستید؟؟ دارو استفاده میکنید؟؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
شما دکترت کیه  دکتر ایمنی مینویسه یا دکتر زنان ؟

دکتر ایمنی مینویسه. من با هر دو (دکتر شاکریان و شرکت) ویزیت شدم

دکتر زنانم اصفهان نیست و برام ننوشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم.دکترم میگه کمه. و باید سریعتر میکرو کنم. اما همسرم درحال درمانه و دارو استفاده میکنه منتظرم ...

من ۲۸سالمه ۶ماه قبل ذخیرم ۱/۹بود مورفو همسرم ۱هست ودی اف ای هم کم وزیاد میشه 

باید میکرو کنم اماهنوزنکردم

دوستان عزیزم....یک سوال دکتر ایمنی دکتر رزانی کی مطبها هستن و کارشون خوبه بنظرتون من برم پیشش..تو مام به ایمنی دارو نمیدن حدود ۲۰ روز دیگه هم انتقالم موندم چیکار کنم کمکم کنید لطفا🙏🙏🙏🙏

تيروئيدي داريم اينجا؟ قرص لووتيروكسين رو جمعه ها نبايد بخورم حواسم نيست خوردم ، شنبه نخورم به نظرتون ...

چه دوزی مصرف میکنی؟ فکر نکنم یه روز مورد خاصی داشته باشه ، نگران نباش. اما برنامه مصرفش رو تغییر نده

من هر روز ۲۵ میکرو میخورم.

عزیزم من سینال اف زدم قبلا که دکتر بهم گفته 8تا 10صبح تزریق بشه پرگوریس تا بحال نداشتم باید دکترتون ...

ممنون. اینها هر دوشون واسه تحریک تخمک هست فکر کنم ساعت تزریقشون زیاد تفاوتی نداشته باشه.

به دکتر دسترسی ندارم و از طرفی میترسم امروز پری بشم و از فردا باید تزریق کنم ولی فردا و پس فردا اینجا تعطیله و دکتر نیست.

ممنون از جوابت. من هم میخوام صبح ها ساعت ۸ بزنم ان شااله

فدات. منم ۸ میزدم. انشالله کلی تخمک داشته باشی. راستی یه سوال چرا فرش میخواید انتقال بدید اونجا قانونشون اینه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من ۲۸سالمه ۶ماه قبل ذخیرم ۱/۹بود مورفو همسرم ۱هست ودی اف ای هم کم وزیاد میشه  باید میکرو کنم ا ...

شرایطت مثل منه تقریبا با این تفاوت که ۳سال ازت بزرگترم. منم این ماه یا ماه بعد میرم برا پانکچر توکل بخدا. شمام زودتر اقدام کن برا میکرو عقب ننداز. انشاالله که لطف خدا شامل همه منتظرا بشه و دامن همگی سبز بشه.🤲

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.