2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي دعات كردم دفعه بعد حامله مياي ببين حالا تو مامان قوي هستي رحم ات رو گرم نگه دار تا زمان انتقال ...

خیر ببینی عزیزم.چشم عزیزم از این ببعد فقط گرمی میخورم.فداتشم .اگه سوالی داشتم ازت میپرسم.بازم ممنون از لطفو مهربونیت🌺🌺🌺

بالاخره چشمت به جمال مرجان امینی روشن شد گفتم که اصلا به دل نمیشینه فکر میکردم اصلا به مریض توجه ند ...

ای بابا. وقتی ال دی میخوریم چرا باید فولیکول تشکیل بشه. من یادمه  تو سونوی چند روز قبل انتقال اولمم چند تا فولیکول یادم بود داشتم ولی اونموقع هیچی نگفتن. برا همین الان بیشتر شوکه شدم که چرا باید بخاطر فولیکول شروع نکنیم. توکل بخدا .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله از بين ميره تعداد زياديش ، ولي معمولا مراكز دروغ ميگن كه جنسيت مورد نظر را نداشتيد يا جنسيت ها م ...

عزیزم من باید امپول میکرولین بزنم به نظرت میشه بعد زدن سومین امپول یه هفته بعدش استرادیول شروع کرد حتما باید یکماه بگذره اخه تو گفتی یکماه بعد زدن سومین امپول استرادیول شروع کردی میخواستم ببینم اطلاعاتی داره راجب این سوال من 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 میفهمم واقعا  کاش مطالب بیشتری بلد بودم، نهایت اگر نگرانی با دکتر مشایخی ت ...

الهی قربووونت برم ببخشید ناراحتت کردم. قربونت عزیزم. من تبریزم اخه  

الهی خدا نی نی گلتو نور چشمت کنه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانم ها تو رو خدا هر کی میدونی زود جواب بده من تو انتقالم امروز دهمم هست دکتر بهم امپول hcg ۵۰۰۰  داده هفته پیش یکی زدم الان گفته هفته ی دوم هم بزن حالا کسی بوده برا جنین مشکلی پیش نمیاد نزنم هم میترسم سقط شه هر کی میدونه زود جواب بده بزنم امشب یا نه؟

دقیقا بخدا اینطوری بودم.انشالله محتاج دعام🙏🙏🙏سمت راست شکمم و خیلی میگرفت تیر میکشید.سمت چپمم همین ...

چقدر جالب عزیزم

من فکر میکردم وقتی پهلوها تیر میکشه حتما علامت بارداریه

خیلی عجیبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️