2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
من منتظرم که پری بشم و آمپولها رو شروع کنم واسه پانکچر و بعدش انتقال فرش. مرکزی که میرم، گفتند به خ ...

عزیزم..خدا برات بهترینها رو رقم بزنه..انشالله همه کارها ب خوبی پیش میره.توکل ب خدااا ❤❤🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم..خدا برات بهترینها رو رقم بزنه..انشالله همه کارها ب خوبی پیش میره.توکل ب خدااا ❤❤🤗

ان شااله برای خودت و همه دوستان این جمع اتفاقهای قشنگ از راه برسه و واسه همیشه موندگار بشه ❤

یکی از بچها قرار شد جواب ازمایششو ساعت ۳ بیاره چیشد پس؟ایشالله که مثبته

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام آره رفتم استرادیول و فولیک و کابرگولین داد گفت شنبه دوباره بیا سنو

عزیزم  ب سلامتي انشالله..امروز روز چند سیکل بودی؟؟؟میگم شلوغ بود مطبش؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم، استراحتتو بیشتر کن، داروهاتو هم به موقع استفاده کن چیزی نمیشه، منم خون ریزی داشتم و فقط ...

سلام عزیزم خوبی

رفتی امروز دکتر ؟چه خبر ؟چی گفت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فکر کنم گندمی بود. امیدوارم که جوابش مثبت بوده باشه 

ایشالله توکل بخدا🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خیره انشاالله..الهی همه چی ب خوبی پیش بره برات❤❤❤🤗

قربووونت برم عزیزم. ممنونم. ان شاالله برا شمام همین طور

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱