2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
شما اولین ازمایشتو چ روزی دادی ؟ قبلش بیبی گذاشته بودی ؟

بي بي روز ٩ زدم هاله انداخت و همون روز هم تيتر دادم كه نكنيد اينكارو جز استرس هيچي نداشت 

دوستمم گفت يه وقت منفي شه و باردارم باشي اون فشار عصبي اذيتت ميكنه كه من ريسك كردم با اينكه مثبت بودااا اما بازم لكه بيني كه دارم منو عذاب داد

بي بي روز ٩ زدم هاله انداخت و همون روز هم تيتر دادم كه نكنيد اينكارو جز استرس هيچي نداشت  دوست ...

دیگه واسه تو حله ایشالله نه ماه و ب خوبی بگزرونی و سالم بگیری تو بغلت علایم چی داشتی من از روز دوم تا ۷درد شدید گودی کمر داشتم ک ازدیروز یهو قطع شده خیلی عجیبه

از وقتی درد کمرم قطع شده درد پری بیشتر میاد دوروزم هست ک خیلی گرسنم میشه من هروقت میخواس پری بیاد اینطور میشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون میترسم توی ماشین نشستن  و سفر رفتن بعد انتقال خوب نباشه. از طرفی هم مادر و پدر شوهرم ب ...

يه مادر يه حرف خوبي زد ميگفت شما اينهمه درد و هزينه تحمل ميكنين اين دوران رو تااا ٩ ماهتون تموم شه لطفاا خووودخواه باشين، وقت مراعات كردن كسي نيست به هر قيمتي يه تايم خودخواه باشين بخاطر ني ني تون ، زحمات خودتون و همسرتون 

دیگه واسه تو حله ایشالله نه ماه و ب خوبی بگزرونی و سالم بگیری تو بغلت علایم چی داشتی من از روز دوم ت ...

عزيزمي قربونت اره منم قطع و وصل ميشد اين درد هام مثلا سينه درد داشتم يهو قطع شد ، كمر درد و كه دارم همش دلمم ميگيره ول ميكنه دقيقا مثل دوره ي قبل پريود ايشالله كه مثبتي چون منم مدام دلم ميخواد بخورم از بس شكمو ام

من از دکتر پرسیدم گفته موبایل خطری نداره ولی وای فای خیلی خطر داره مخصوصا وقتی که خوابی حتما خاموشش ...

وای فای من دو شاخ هم هست. ای خدا. به همسرم گفتم میگه از خودمون رو خاموش می کنیم از همسایه ها و طبقات دیگه رو چکار کنیم

سارا جون میترسم توی ماشین نشستن  و سفر رفتن بعد انتقال خوب نباشه. از طرفی هم مادر و پدر شوهرم ب ...

به نظرم اصلا کنسل نکن فقط هر 40 تا 60 دقیقه به یه بهانه بگو همسرت بزنه کنار و چندقدم راه برو،اتفلقا من یکی از فانتزیام این بود بذم سفر متوجه گذر زمان نشم واقعا تو.خونه بودن سختتره چپن زمان دیرمیگذره ادم.کلافه میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@زینبی_بابا    عزیزم من اشتباه متوجه شده بودم گف اون  کیست 20 ماه پیش تو تخمدان چپ بود. و این کیست 14 تو تخمدان راسته. بعد گف فولیکوله. من متوجه نمیشم میشه راهنمایی کنی؟ اگه فولیکوله 14 هس برا چی سیکلمو شروع نکرد و گف ی ماه دیگه ال دی بخورم؟

بعدم مگه میشه اخه؟ تخمدان من کی شروع به فولیکول سازی کرده که روز اول پریودی(اونم لک بینیه هنوز خونریزی نیس) فولیکول سایز 14 دارم.  مگه داریم؟ مگه میشه؟ 

چرا اینجوریه؟   نمیدونم. انگار غم عالم ریخته تو دلم. 

مطمئنم خیری توش بوده که کنسل بشه ولی وضعیت تخمدانم نگرانم کرده این از این دفعه اونم دفعه پیش که روز 3 پریودی 3 تا فولیکول 8 داشتم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز چندي تبسم جان؟  تمام علائمت مثل منه و مثل پريودي زياد درگيرش نشو

امروز روز ۹ هستم تو جنینات چندروزه بودن واسه من س روزه هستن شاید شنبه برم ازمایش 

من دل درد پری نسبتب سری های قبلیم خیلی کم دارم 

ترشح سفید دارم بیشتر وقتا خیلی کم هم ترشح های زرد رو ب سبز دارم