2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
نگم برات كه ميفهمم اين زمان نگذشتن رو، اره گفته بود روز ١٤ و ١٦ بده  من يه بارم سر خود روز ٩ ا ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم ایشالا همه چی خوب پیش بره♥️

شما علائم هم داشتی؟

فدات شم مرسي از دعاي قشنگت درسته تجربه همتون بيشتر از منه اما شايد چيزي تو حرفام گفتم كه بدرد يكيتون ...

عزیزم خوب میکنی،اتفاقا من خودم دوست دارم هرکی مثبت میشه صفرتاصدشو بدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۹چند بود بتا عزیزم ؟؟؟😍

روز ٩ بي بي زدم هاله انداخت تيترم شد ١٠١ ، اما نكنين اينكارو ها تا امروز استرسم دو برابر شده بود تا قبلش فكر نميكردم كتاب ميخوندم 

ايشاله كه مثبت ميشي فيلم كمدي ببين من ٣ روز مطلق خوابيدم دستشويي فقط پاميشدم تو اين دوهفته هم استراحتم نسبي بود اكا هيچ جا نرفتم حتي پله داره خونه مادرم و مادر شوهرم اونجا هم نرفتم  گفتم پام پيچيده 

منم باید برگشتن ۱۰ساعت تو ماشین باشم🙆🙆🙆خدا رحم کنه😞

من جات بودم ٣ روز ميموندم همون شهر اگر نميشه كه پشت دراز بكش  زيرت پتو بنداز و متكا سرتم بلند نكن كه زير دلت فشار بياد راحت بخواب تو مسيرم قدم چند دقيقه اي بزن

من جات بودم ٣ روز ميموندم همون شهر اگر نميشه كه پشت دراز بكش  زيرت پتو بنداز و متكا سرتم بلند ن ...

اره میمونم حتماااااا..دیگه توکل ب خداااا ببینم این دفعه چی میشه..آخرین جنین هامه..من همه ی تلاشمو میکنم دیگه بقیه اش دست خداس ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستای عزیزم  سلام  ببخشید نمیتونم  جواب تک تک تون رو بدم .متشکرم از تبریک هاتون .م ...

مبارک باشه عزیزم.پسرت هم وزنش خوبه اصلا نگران نباش نهایتا یه دو هفته نگه می‌دارن و بعد میتونی بیاری خونه.برای آوردنش عجله نکن اونجا خیلی بهتر بهش رسیدگی میکنن .انشاالله به سلامتی بغلش میکنی.برای ما هم دعا کن    

اره نيت من هم همينه شايد بدرد كسي بخورم 😍  من باز شنبه هم ميام اطلاع ميدمااا تا روز قلب اش كه ...

انشاالله عزیزم..ب سلامتی میری و صدای قلب قشنگشون رو میشنوییییی 😍😍😍😍🤗🤗کلی ذوق میکنیم💋

اره میمونم حتماااااا..دیگه توکل ب خداااا ببینم این دفعه چی میشه..آخرین جنین هامه..من همه ی تلاشمو می ...

ای جانم ان شالله اخرین باری هست که این مراحل رو میرید و از این به بعد به فکر سونوهای کنترل نینی و لگدزدنا وتهوع و... باشید  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم ان شالله اخرین باری هست که این مراحل رو میرید و از این به بعد به فکر سونوهای کنترل نینی و لگ ...

مرسیییی مهربونممم..ممنونم بابت دعای قشنگت..الهیییی تا چند روز دیگه خبر بارداری شمارو بشنویم عزیز دلمممم 😍😍😍🤗🤗🤗