2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم نگران نباش این روند طبیعیه هر جنین سالمیه...من چهارده سال پیش که رفتم سونو جنین ۵ هفته ام ...

مرسی عزیزم..خیلی ناراحت شدم واسه نی نی ت..انشاالله هرچه زودتر بارداربشی و یه نی نی خوشگل و تپل و مپل نصیبت بشه 

چند  تا جنین داری؟ خود دکتر نچرال برات پیشنهاد کرد؟ دومین انتقالته؟

5 تا بله خود دکتر پیشنهاد داد

سومین انتقالمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام شما شوهرتون‌پسابود؟تو جواب ازمایش حرکت وتعداد ومرفولوژی اسپرم  وایناهم بود؟

سلام عزیزم بله پسا بود

جواب آزمایش اسپرم که صفر بود کلا

بعد پسا هم چیزی راجب تحرک و مورفولوژی نگفتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اي جانم عزيزم دكتر نگفت ٤ كيلو زياده يا نه؟ دكتر من گفت نهايت ماهي ٢/٥ مجازي اضافه كني. كلا از اول ت ...

دکترم اصلا چیزی نمیگه، آره عزیزم از اول 4 کیلو، شما دوقلو داری، با من فرق میکنی،من فکر میکنم یک هفته ای هست که دیگه قرصامو نمیخورم، فقط امگا3 میخورم.

دوستای عزیرم 

سلام 

بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگاه .التماس دعا دارم ازتون .با دعای پاکتون دعا کنین برای بچم😔😔😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه گفت ال دی رو که می خوری روز ۱۴ بیا.  شاید قراره به منم آمپول بده تو همین ماه.دقیق نمی دونم م ...

آره خوب حتما میخواد براساس وضعیت رحم بهت آمپول بده  ولی من همون روزی که ال دی رو نوشت آمپولارو نوشت و گفت از کی تا کی بزنم روشهای درمان فرق میکنه و دقیقا برا آدم توضیح نمیدن چی به چیه و هزارتا سوال بی جواب برا آدم میزارن فقط نسخه مینویسن و میگن برو بسلامت یه پیش ضمینه ای از مراحل درمان به آدم نمیگن آدم یکم بدونه چی به چیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم .انشالله.خیلی سخته واقعا ته دلم خالی شده😔😔

خدانکنه گلم بسپارش به خدا انشاالله دلتو شاد میکنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام به همه دوستان کسانی ک باردار شدن خیلی خیلی مبارکه و کسانی ک مثل من منتظرن ایشاا... ک خدا دامن ...

سلام انشاالله به سلامتی منم آمپول سوپرفاکت میزنم شمام سیکلتون بلند مدته؟ اول ال دی خوردید؟  به منم چیزی نداد از این مکمل و ویتامین اینا ولی خودم بجز فولیک اسید قرص ویتامین دی 1000 و ویتامین ایی 200 خریدم به توصیه دوستان روزی یه دونه میخورم البته ناگفته نمونه آخرین بار که سونو شدم و دارو داد برا انتقال به دکتر ویتامین ها رو نشون دادم که اینارو مصرف میکنم گفت بخور خوبه

سلام عزیزم بله پسا بود جواب آزمایش اسپرم که صفر بود کلا بعد پسا هم چیزی راجب تحرک و مورفولوژی نگفت ...

اهان ماهم‌مثل شمابود  اخه بعضیا گفتن پسا یا تسه بودن تو جوابشون این موارد بودفکرکردم

یا رب العالمین
دوستای عزیرم  سلام  بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگا ...

سلام عزززیزم، مبارکت باشه عزیزم، نگران نباش انشالله که خیلی زود میاد بغلت عزیزم😍

بحق 5 تن که صحیح و سلامت بغل میگیریش.