2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ممنون عزیزم همش تمدید فریز می کنم نه دل ....دارم نه دل انتقال .....اگه از دوستان کسی بوده مثل من با ...

عزیزم اگر گرید جنین خوبه نگران نباش .من یه خانمی رو دیدم که با یه جنین دوقلو باردار شده بود و برای سرکلاژ اومده بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باید خارجی بگیرم از الان دنبالشم دکترم میگه فقط خارجی

داروخانه هایی که داروهای ناباروری دارن رو سر بزن .انشاللا پیدا میکنی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستای عزیزم استرادیول خارجی همون مدلش که گرده کسی این روزا از تهران خریده؟ میدونید کدوم داروخونه دا ...

خود دکتر گفته از این گردا بخر ؟برای من اینجور نیست

داروخانه هایی که داروهای ناباروری دارن رو سر بزن .انشاللا پیدا میکنی عزیزم

انشالله عزیزم حالا خوبیش اینه وقت دارم تا دوماه دیگه ولی از الان میخوام بگردم بگیرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت عزیزم ولی ن متاسفانه خوب نشدم همچنان ازدرد خوابم نمیبره شبا ن قبلا سابقه نداشته اینطوری درد ب ...

ایشالا که علامت مثبت بودنت باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

[QUOTE=201620254]از هفته ۲۴ اینا بود یه آمپول هفته ای یکی بره جلوگیری از زایمان زودرس با پروژسترون فرق داره اواخر لکه 

.عزیزم شما سرکلاژ هم بودی ؟طول سرویکست قبل و بعد از سرکلاژ چند بود و استراحتت در چه حد بود؟خیلی سوالام زیاد شدن شرمنده

قربونت عزیزم ولی ن متاسفانه خوب نشدم همچنان ازدرد خوابم نمیبره شبا ن قبلا سابقه نداشته اینطوری درد ب ...

تبسم جان فردا میرم جهاد سونو میگن کی برم برا انتقال یا یه بار دبگه باید برم سونوبدم????

هرکی میدونه راهنمایی کنه لطفا

دوستان من دیگه ازدرد گودی کمرم دارم میمیرم ب نظرتون اگ چسب کمر ضددرد بندازم رو گودی کمرم مشکلی ایجاد ...

کاش فردا زنگ بزنی بپرسی عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عوارض امپول بیشتر از شیافش هست من تو ۳ انتقال منفی امپولشو میزدم خیلی درد پری داشتم ولی این بار شیاف ...

زنگ بزن بپرس ازشون شاید بگه بیا معاینت کنم یا دارو میگه خودت بخری

عوارض امپول بیشتر از شیافش هست من تو ۳ انتقال منفی امپولشو میزدم خیلی درد پری داشتم ولی این بار شیاف ...

بله دقیقا من بقدری درد پری داشتم ک حس میکردم هر لحظه میخام پریود بشم ...انتقالم ک منفی شد بمحض قطع کردن آمپول دردم افتاد و ۴ روز بعدش پریودشدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تبسم جان فردا میرم جهاد سونو میگن کی برم برا انتقال یا یه بار دبگه باید برم سونوبدم???? هرکی میدونه ...

روز چندمته عزیزم؟ من روز سوم رفته بودم و روز دهم اونروز مشخص کردن روز انتقالمو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز چندمته عزیزم؟ من روز سوم رفته بودم و روز دهم اونروز مشخص کردن روز انتقالمو

فردا روز اولم 

مگه قبلا شما انتقال داشتی?