2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست
منم خوبم خدا رو شکر نی نی هم خوبه فردا نوبت دکتر دارم  اره همسرم میگفت بداخلاقه غر میزنه  ...

طوطیا جون حالت خوبه؟ نی نیت خوبه؟ چه خبرا با نی نی خوش میگذره؟ 

یادمه گفتی روزی دوتا هیدروکسی مصرف میکردی میخام بدونم قبل و بعد انتقال اصلا قطعش نکردی؟ پردنیزولون رو چطور؟

امروز داروخونه هیدروکسی رو بدون نسخه نداد حالا شاید جای دیگه بهم بدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به سلامتی آره بیهوشی هیچی نباید بخوری. والا من سری قبد که انتقال دادم نیم ساعت بعدش دنیا داشت دور سر ...

وای اره منم صبحونه اصلا نتونسته بودم درست حسابی بخورم تا انتقال حالم خوب بود سر انتقالم همش میخندیدم پرستارا میگفتن نی نی های این شیطونن نیومده دارن قلقلکش میدن  . ولی وای نیم ساعتد بعد خییییلی حالم بد شد قندم افتاده بود یا چی. اونجام به انتقالیا هیچی نمیدن فقط به پانکچرا ابمیوه و کیک دادن. وااای انقد دلم میخواس. بفکرمم نرسید بگم همسرمو صدا کنن بگن ی چیزی بخره برام. اخر سر دیدن حالم خیییلی داغونه خدا خیرش بده یکی از پرستارا ی ابمیوه و نصف ی کیک داد بهم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنین بلاستوسیت این توان رو داره که تقسیم سلولی کنه و تبدیل به دوتا جنین بشه

واقعااااااا

تاحالا موردی هم پیش اومده،مثلااینجا کسی بوده یه جنین انتقال داده باشه دوتا شده باشن؟یا شما تو اشناها،دوستان موردی دیدین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروانه جان چرا فرتیل اید میخوری؟ اخه دیدم همه میگن فرتیل سی ام برای انتقال خوبه ولی دکترم به من گفت ...

وایییی بازم اشتباه نوشتم ببخشیدخیلی اسما شبیه فرتیل سی ام به دکترمم گفتم گفت بخور 

الهی قربونت برم. میدونم خیلی سخته. ولی مطمئن باش وسواس حربه شیطانه . تنها راه عملیشم بی اعتنایی در ع ...

ووووای عزیزم خیییلی بهم کمک کردی حتما حتما همین کارو میکنم بلکه این وسواس فکری که هی کارامو تکرار میکنم مخصوصا برا نماز و وضو از سرم بیفته ممنون از راهنمایی هات گلم اللهی خودتم به مراد دلت برسی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان، من امروز شروع کردم به خوردن ال دی (لویتود) حالت تهوع گرفتم، چه باید کرد خیلی بده 😶

منم لویتود میخورم ولی شکر خدا باهاش راحتم تاحالا یه ده تا ازش خوردم هرشب سر ساعت 11 شب میخورم تو چه ساعتی میخوری؟ یکم شبا دیرتر بخور یعنی فاصله بیفته با خوردن شام و چیزهای دیگه وقتی میخوای بخوای و دیگه هیچی نمیخوری بخور شاید خوب باشه و حالت بد نشد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم یکی از دوستامون گفتن از شروع استرادیول روغن مالی نباید بشه  میخواستم بدونم شما تا کی شکم ...

گلم من حتی شب قبل از انتقال هم شکممو چرب کردم،از دوماه قبل انتقال مرتب چرب میکردم و میبستم هر بار هم ۱۰ دقیقه با روغن ماساژ میدادم ولی تو پری چرب نمیکردم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد