2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046683 بازدید | 684536 پست
ببخشید ال ارژنین ۱۰۰۰گرفتم روزی چند تا بخورم ۴۵ روزه دیگه انتقالمه فرتیل ایدم دارم روزی یکی کیوتنم ر ...

پروانه جان چرا فرتیل اید میخوری؟ اخه دیدم همه میگن فرتیل سی ام برای انتقال خوبه ولی دکترم به من گفت فرتیل اید بخورم اما من میخوام فرتیل سی ام جاش بخرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من هر روز شیر سویا میخورم با فرنی یا مسقطی نشاسته ، ۳ روز اولم کامل مطلق استراحت کردم دستشویی فرنگی ...

عزیزم خیلی ممنونم، برای منم دعا کنین، بار ۵ انتقال‌ و آخرین جنین ها 🙏🤍 بسلامتی دوقلو باردارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان چرا فرتیل اید میخوری؟ اخه دیدم همه میگن فرتیل سی ام برای انتقال خوبه ولی دکترم به من گفت ...

منم دکترم گفت فرتیل سی ام...گفت فرتیل اید واسه چیز دیگه اس

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام افتاب جون فدات خودت خوبي؟ ني نيا خوبن؟  والله ديروز يجور عجيبي ترشح رقيق داشتم هنوزم دارم ...

میدونم چی میگی عزیزم.واقعا این دوران خیلی پراسترس.خدایی من یه جورایی دیگه از دکتر رفتن خسته شدم همش میگم خدایا خودت داری زحمتا و تلاش ها و سختی ها ی منو میبینی دستمو بگیر.باز خداروشکر که هیچ مشکلی نبوده.

آره منم یه روز میبینی ترشح دارم یه روز هم ندارم.هر دفه که حالاتم عوض میشه کلی استرس میگیرم

منم دکترم گفت فرتیل سی ام...گفت فرتیل اید واسه چیز دیگه اس

آره خب منم دیدم نوشته برای رحم و بارداری فرتیل سی ام خوبه. خودمم تعجب کردم چرا دکترم گفت فرتیل اید. مرسی فدات شم سی ام رو میخرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم خداروشکر 😍😍الهی صحیح و سلامت بغلشون بگیری 🤗🤗دعای شما الان خیلی گیراس..التماس دعا برا همه ی ...

قربونت گلم .من بخدا همیشه برای بچه های تاپیک دعا میکنم.خدا کنه قابل باشم و هر کی چشم انتظار هست خیلی زود با دلخوشی به آرزوش برسه    

من هم شکممو با روغن سیاهدونه و کرچک که برای ضخامت خوبه روزی دو سه بار چرب میکردم و دائم‌با کمربند پش ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی جواب دادی

اینکارو از کی انجام دادین ؟از قبل پانکچرتون؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
قربونت گلم .من بخدا همیشه برای بچه های تاپیک دعا میکنم.خدا کنه قابل باشم و هر کی چشم انتظار هست خیلی ...

الهیییییی آمیییییین یا رب العالمین 🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی عزیزم دعا کن برام هر چی  نزدیک تر میشه بیشتر استرس میگیرم  همش فکر میکنم باید یه کاری ...

خب منم از روز چهارم پریودم خوردم هر ۱۲ ساعت یه دونه ۵ یعنی روزی ۱۰ میلی گرم تا دو سه روز مونده به انتقال قطع کردم یه هفته بعد دوباره روزی یه دونه ۵ خوردم هیچ مشکلی هم نداشتم بعد مثبت شدن هم به مرکز زنگ زدم گفتم قطعش کنم گفتن نه ادامه بدم تا سونو  قلب بعد الان هفته هشتم دکتر برام قطع کرد یعنی گفت یک روز ودر میون بخورم تا یه هفته بعد قطع کنم وکامل درکت میکنم عزیزم ولی همه اینها وسیله هستن اول واخر باید خدا بخواد بهش توکل کن انشالله نا امیدت نمیکنه ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷