2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
از این میترسم سن خودم بره بالا و اسپرم نتونن از شوهرم اسپرم بگیرن از اون ورم میترسم برم و اسپرم با ...

دیگه خودت شرایطو بسنج...حالا با چند ماه طوری نمیشه اسپرم مردا تا صد سالگیشون پابرجاست..ما خانوماییم که زارت ذخیره تخمدانمون تموم میشه ..دیگه چی بگم به خدا آدم میمونه ...بهتره با یه مشاور حاذق مشورت کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا منم روغن سیاهدانه میزدم به رحم و تخمدان ها و ضخامتم خیلی بالا بود روز 10، 10 بود. برا همین ...

نمیدونم عزیزم چیزی که من از تجربه بچه ها شنیدم به دوستمون گفتم حالا بدن با بدن فرق داره انشاءالله برای همه خیر باشه 

دوستان، قرص هاي تقويتي و مكمل ها مثل اوابوست و اينوفوليك و ژل رويال رو تو دوران پريودي نبايد بخوريم؟؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام کسی میدونه هزینه iuiبدون بیمه چقدر میشه

سلام اون مرکزی که من میرم 3 تومن هزینه داره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله عزیزم انتقال دادم ۲۰ روز پیش،  خدا رو شکر مثبت شدم ولی هنوز سونو نرفتم

ای جانم خداروشکر، تبریک میگم عزیزم، چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم یکی یکی همه دارن مثبت میشن😇🙂

احساس میکنم یه روز نوبت منم میرسه 🙂

بله عزیزم انتقال دادم ۲۰ روز پیش،  خدا رو شکر مثبت شدم ولی هنوز سونو نرفتم

من اینبار هیستر و خراش شدم، دکترم گفت پی آر پی هم برات انجام میدم، سیکلم با کورتون هست، از روزی ۴ تا خوردم تا الان که شده روزی ۱ دونه، 

اگه چیزی به نظرتون اومد که بتونه تو مثبت شدن تاثیر داشته باشه بهم بگین لطفا، ۳ تا جنین دیگه دارم 

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ یه راهنمایی میخواستم . پسرم ۵ روزه زمان بیداری امکان نداره شیر بخ ...

عزیزم شایدشیشه اش بوگرفته بعضی بچه‌ها به بوحساس هستن شیشه‌اش خوب بشوریابجوشون شایدم دیگه طعم شیرش دوست نداره ی شیردیگه براش بگیر البته اگه میشه شیرش عوض کردبعضی ازبچه‌ها به این چیزهاحساسن البته ازهوش وذکاوتشون هست خدابرات حفظش کنه گلم