2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
ان شاء الله زایمان کرد اون دو تا وروجک از شرمندگیش در میان  همین جور که پسرم دهن منو سرویس کرد ...

اااااااااااای جاااااااانم      خدا  همه بچه ها و نی نی هارو حفظ کنه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم روز سوم پریودیتون ضخامتتون چنده ؟

متاسفانه نمیدونم اون موقع نگفتن. ولی در کل مث اینکه رحم و تخمدان های من زیادی زود دست ب کار میشن. این دفعه روز 3 پریودی(البته روز 3 خونریزی بود وگرنه 3 روز قبل اون لک بینی داشتم) ضخامتو نگف ولی 3 تا فولیکول سایز 8 داشتم  برا همین گف با شروع لک بینی همون روز اول برم و منتظر خونریزی نمونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان دکتر وارد سیکل بلند انتقالم کرد قراره برام هیستروسکوپی کنه این همون خراشه؟ اگه کسی اطلاع ...

نه عزیزم نگران نباش من دیدم خانما میومدن مرکز انجام میدادن

خیلی روی مثبت  شدن موثره و اذیت هم نمیشدن بعضیا با بیهوشی انجام میدادن،

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان دکتر وارد سیکل بلند انتقالم کرد قراره برام هیستروسکوپی کنه این همون خراشه؟ اگه کسی اطلاع ...

نگران نباش پروانه جان. خیلی راحته. بعد به هوش اومدن درد داری که با شیاف و مسکن خوب میشی. من یکم دردم زیاد بودکه دو بار امپول و شیاف زدن. بعدشم خونریزی و لک بینی تا چند روز طبیعیه. فقط نمیدونم تو همه هیسترو ها خراش میدن یا نه. بعدش پرسیدم پرستار ی جوری گف همه چی حله. نمیدونم دیگه ینی خراش داده بودن بالاخره یا نه

هیستروسکوپی یعنی بررسی دقیق رحم از نظر وجود پولیپ و فیبروم و ناهنجاری های مختلف ک همون جا رفعش میکنن ...

اگه نگی ، خراش نمیدن؟ من ب ماما گفته بودم. ولی دکتر دانایی نمیدونم خراش دادن یا نه. چون با ایشون ویزیت نشده بودم تا حالا .

چقدم ماشاالله جوونه. من فک می کردم میانسال یا مسن تر باشه  

سلام پروانه امروز روز چندم پریودیت بود رفتی پیش دکتر ضخامتت چند بود ؟؟ مال من 4و نیم بود فک میکنم بالاست 

به شما پردنیزولون ندادبه من هم اینو داد هم گفت هیسترو باید بشی  

گفتم بده نداد فقط گفتم اگه پی ار پی لازمه برام انجام بده  گفت برای چی گفتم یه جنین بیشتر ندارم میخوام شانسم بره بالا ب ماما گفت براش پی ار پی هم بنویس 

پردنیزولونو خودت گفتی یا خودش گفت من میخواستم بخورم ترسیدم الانم که بخوام شروع کنم دیگه دیره فک کنم دو هفته دیگه انتقالم باشه