2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
روزی یه دونه ۵ میل .البته یادمه دکتر ایمونولوژی گفته بود نصف ،نمیدونم دیگه چرا گفت یه دونه بخورم

آها پس دکتر زنان بهت گفته از فردا یکی کامل بخوری

چه جالب دکتر من که اصلا از این نظرا نمیده

بسلامتی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم نگران نشو آرامش خودتو حفظ کن چون استرس برات بده ممکنه دو قلو بوده باشن و یکیش رشدش متوقف شده ...

مرسی، ممنون، چون رنج آزمایشگاهی که رفتم پایینه و همون روز اول به همسرم گفتن به احتمال ۹۰ درصد دوقلو داری، چون برا یه  جنین باید الان زیر صد باشه، امروز که دیدم زیاد رشد نکرده وحشت کردم

شما میدونی سونو ساک جنین کی باید برم؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها پس دکتر زنان بهت گفته از فردا یکی کامل بخوری چه جالب دکتر من که اصلا از این نظرا نمیده بسلامتی ...

سلامت باشی گلم .ن والله دکتر منم چیزی نگفت .کارشناسی که دستورات رو توضیح میده .داخل برگه نوشته از فردا روزی یک عدد پردنیزولون مصرف شود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پسفردا هم نوبت سونو دارم هم میخام جواب ازمایشاتم رو ببرم ،،ایشالله حال نی نیام خوب باشه وسالم باشن م ...

اره ممكنه عزيزم. اصلا نگران نباش حالشون خوبه خوبه😘

خداياشكرت....❤️ 
روز دوم انتقالم  یکبار اسفند ۹۹مثبت شدم ۶/۷هفته سقط شد

دلیلش مشخص شد عزیزم؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه ها شما تو ایام پریودی ماساژ شکم و کشاله ران  با روغن و انجام  میدادین تو سیکل انتقال؟

@berenjak    

@مامانو_سوفی    

سیلویاجان بقیه دوستان شما چیکار میکردین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی، ممنون، چون رنج آزمایشگاهی که رفتم پایینه و همون روز اول به همسرم گفتن به احتمال ۹۰ درصد دوقلو ...

از دکترت بپرس عزیزم که کی بری سونو

اصولا بعد از ۶ هفته باید ساک دیده بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیز دلم حکایت من طولانی شده دیگه خسته شدم دکترم اب پاکی رو.نمی ریزه دستم راحت بشم. می ترسمم دا ...

روز چند انتقال هستی عزیزم

خدا بزرگه، بسپار به خدا، خودش داده خودش مواظبش هست، مادرشوهر من همیشه میگه آدم بلانسبت سگ بشه اما مادر نشه، این روزا که هی نگرانم نمیدونم رشدش چطوریه، نمیدونم تغذیه ای که میخورم بهش میرسه یا نه درک میکنم که واقعا راست میگه

یه ضرب المثل هم میگه، اینه که تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود؛ الان حکایت این روزای همه مونه، که اونقدر توی این مسیر اذیت شدیم که به همه چی حساس شدیم.

عزیز دلم بهت حق میدم نگرانش باشی، حق داری که استرس داشته باشی اما در کنار اینا با خودت بگو من مادرم، من سخت تر از اینا رو تحمل کردم، دست بذار رو شکمت و بگو مامان جون ما با هم پیش میریم و ۹ ماه دیگه میبینمت، بگو فقط محکم بچسب به مامان، مامان بهت قول میده به کمک خدا مواظبت باشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
دلیلش مشخص شد عزیزم؟

والا دقیق نه ولی بعدش رفتم هیسترو هم رحمم قوس داشت هم پولیپ داشتم برداشتم برج ۳دوباره انتقال دادم منفی شدم الانم دوتا جنین بیشتر نداشتم انتقال دادم