2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
من خودم ازروز ۲ انتقالم درد شدید گودی کمر داشتم ک ازامروز قطع شده والله ادم گیج میشه 

بدن ها متفاوته دوز داروهامون متفاوته ايشالللههه كه مامان ميشي من واسه همه از ته دلم ميخوام اين ماه مامان بشن كه واقعا راه سختي رو اومديم دم هممون گرم🥰🥰❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من شکمم ی جور سفت شده زیر شکمم انگار سنگ اویزون میشه البته وقتی کارمیکنم دراز ک میکشم بهتر میش ...

عزیزم منم به خاطر شیاف ها که بعدشترشح میشه بیرون و بدنم بیش از اندازه حساسههههه سوزش گرفتم بااینکه مرتب و زود به زود لباس زیرمو عپض میکنم اما متلسفانه بدنم خیلی حساسه حتی مپقع پریودیبا نازکتریننننن نوارها هم من میسوزم حالا نمیدونم چه کنم با این سوزش و اینکه معذرت میخوام امرپز حس کردم ترشحاتم سفید نبود نمیدونم ماله شیافه یا عفونت  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم به من گفته از فردا شروع کنم و فکر نکنم نیازی باشه قطع کنیم .چون انتقال قبلیم رو هم قطع نکردم

روزی یکی یا نصف؟

منم انتقال قبل قطع نکردم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام خانما شبتون بخیر،،میگم من جواب ازمایشامو گرفتم قندم باید بین ۷۰ تا ۱۰۰ باشه ای رنج ازمایشگاهیه مال من ۹۵ هستش،،بخدا از موقعی که باردار شدم لب به قند وشیرینی وشکلات نزدم فقط نمیدونم چرا الان بالا نشون داده ،فکر کنید الان دوماهمه اینقد زیاده وای بحال چند ماه دیگه😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون گلم الان یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم. دفعات قبل بعد از پانکچر درد نداشتم. اما اینبار دارم☹

عزیزم مگه چندبار پانکچر شدین تا حالا؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

سلام  دوستان میشه نظراتونو بدونم من سری پیش سیکل انتقالم بلند بود و منفی شدم فردا نوبت دارم وارد سیکل انتقال میشم میدونم دکترم سیکلمو بلند میگیره به نظرتون بهش بگم سیکل کوتاه برام انتقال بده خوشحال میشم مثل همیشه کمکم کنید

سلام خانما شبتون بخیر،،میگم من جواب ازمایشامو گرفتم قندم باید بین ۷۰ تا ۱۰۰ باشه ای رنج ازمایشگاهیه ...

نگران نباش عزیزم  قند خون اصلا ربطی به خوردن قند و شیرینی نداره  بیشترش به خاطر مصرف کربوهیدراته ...نون  برنج  سیب زمینی و اینجور چیزا  ...حالا دکترت بهت میگه چه کنی  اصلا ناراحت نباش 

سلام  دوستان میشه نظراتونو بدونم من سری پیش سیکل انتقالم بلند بود و منفی شدم فردا نوبت دارم وار ...

عزیزم من تجربه ندارم.و نمیدونم تفاوتشون تو چیه ولی کلا اگه من بودم چون نمیتونم صبر کنم میگفتم کوتاه دیدی واسه خودمم به دکتر گفتم فرش انتقال بده چون خود انتظار واسه من یکی که  پراز استرس منفیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش عزیزم  قند خون اصلا ربطی به خوردن قند و شیرینی نداره  بیشترش به خاطر مصرف کربوه ...

منم که غذام برنج هستش دلم گوشت ومرغ برنمیداره فقط برنج وماکارانی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

دعام کنید پول کتاب تستم جور بشه.🙏🏻💛

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.