2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
آره خوب حقم داره خدایی سخته رفت و آمد هم هزینه ها بیشتره هم خیلی اذیت شدن داره خوب اگه شهر خودتون خو ...

آره گلم همچی دست خداست اگه بخواد حتی میتونیم طبیعی باردار بشیم ،،ساری شهر من نیست ولی خو دورم نیست یه 1 و خورده ای راهه میگن کارش خوبه دکتراشم خوبه امیدوارم برا همه بشه و برای منم 🙏

ممنونم بابت دلگرمیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که دیوانه ام عزیزم از روز ۵ بی بی چک زدم …  آمپول hcg هم داشتم، هی کمرنگ و پررنگ میشد ، روز ...

عزیزم شما میدونین جنین بلاستوسیت یعنی چی من الان دوروزه انتقال دادم دو روز دیگه و ۵ روز دیگه آمپول اچ سی جی دارم کی بی بی چکم مثبت واقعی  میشه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

ببخشید خانومایی که انتقالتون منفی شده کی پریود شدید؟؟من الان سه روزه پروژسترون مصرف نکردم فردا هم موعد پریودمه...حالمم خیلی بده...تا حالا سابقه نداشته اینقدر حالم بد بشه..

یه سوال چرا ال دی میخورن ؟اینجا دیدم بیشترا میخورن بخاطر چیه؟

اگه اشتباه نکنم معمولا قبل شروع سیکل انتقال میدن که تخمدان ها خاموش باشن. من سونو که رفتم هم کیست داشتم هم 3 تا فولیکول . که گف اینا تخمک گذاری کنه اندومتر رو بهم میزنه برا همین ی دوره ال دی دادن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید خانومایی که انتقالتون منفی شده کی پریود شدید؟؟من الان سه روزه پروژسترون مصرف نکردم فردا هم مو ...

الهییی عزیزم.ان شاالله بزودی خبر خوش مامان شدنتو بدی.

من تقریبا 3-4 روز بعد پریود شدم دقیق یادم نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آها چون خودم نخوردم و نمی‌دونستم برا چیه ممنونم جانم 

خواهش می کنم عزیزم. ان شاالله موفق باشی گلم

عزیزم ادما وقتی عصبانین و یا ناراحتن ناخواسته حرف هاینیزنن میزنن که دل همو.میشکنن شما به دل نگیر،لهت ...

حرفتون قبول دارم. برعکس موقعیت های قبل خودم کنترل کردم و چیزی نگفتم بهش فقط منتظر موندم آروم بشه. آروم شد بهش گفتم چرادمن مقصر میدونه همه چی دست خداست. هیچوقت دی اف ای بالاش سرکوفت نزدم. منظورم اینه که ما وقتی باید با هم یکدل شیم تا به هدف مشترکمون که همون بچه دار شدن برسیم چرا باید دنبال مقصر باشیم. چرا همش من فقط مقصر میدونه؟ اصلا چرا دنبال مقصر باشه؟ اونم کسی که بهم قبل ازدواج گفته باشه فقط تورو میخوام بچه برام مهم نیست. خودم منطقی هستم. حرفت کاملا قبول دارم. ولی وقتی یکی مرغش یه پا داشته باشه سخته باهاش منطقی صحبت کنی. خودشم به قول خودتون دید سکوت کردم جوابشو ندادم، آخرش اومد ازم معذرت خواست که ناراحتم کرده.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش