2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
 انشالله ‌.چشم عزیزم قابل باشم حتما دعا میکنم انشالله که همه منتظرا دلشون شاد بشه و چراغ خونشون ...

منو تک کن بی بی زدی لطفا❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آخه دکتر گفت فقط یه ماه روزی یه دونه بخورم. یعنی بیشتر بخورم؟ این داروخونه های انلاین که هیچ کدوم مو ...

عزیزم داروخانه بهار سعادت آباد دارن من دونه ای خریدم سی تا داد

ارسال هم میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم داروخانه بهار سعادت آباد دارن من دونه ای خریدم سی تا داد ارسال هم میکنن

مرسی عزیزم لطف کردی گفتی‌. دونه ای چند گرفتی؟ من ۱۰ روز پیش اونجا بودم‌ نداشتن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان الان مطب دکترم توروخدا برام دعاکنید ذخیره تخمدانم اومده باشه بالا ممنونتون میشم

انشالله همه چیز خوب پیش میره.

مگه ذخیره تخمدان بالا میره؟؟؟ من شنیدم تغییری نمیشه بهش داد و با بالارفتن سن کمتر میشه.

با چه دارویی میره بالا؟؟؟

وجود يك پسر تو ٩ تا جنين بخاطر اين نيست كه بقيه ي جنين ها دختر بودن ، علتش اينه بعضي جنين ها از بين ...

ببخشید ولی من الان ابن سینام با این حرفتون کلاامیدم پایمال شد اتفاقا گفتن ۸تا جنین دخترتونم فریز کنیم گفتم نه الانم از ۱۲ تا ۳تا پسر ۸تادختر فقط یکیش نامعلوم بود هیچ کدو از جنینیامم از بین نرفتن گفتن فریز بشه دخترات گفتم نه اگه جنین ناقص میشد میگفتن فریز بشن؟ به نظرم به کیفیتم ربط داره حالا باز ببینم چی میشه 

سلام خانما من تا دیروز ک روز ۴ انتقالم بود درد شدید گودی کمر داشتم و خیلی کم درد پری ولی ازامروز اصل ...

عزیزم دردا ثابت نمیمونن نگران نباش..

من دقیقا از اخرای روز سوم که هی پام درد گرفت دیروز که روز 4م بود هم شکمم دردای خفیف داشت و.میکشید تا تو.پام شبم لرز گرفتم،امروز هم  روز 5مه وقتی نشسته م بعد پامیشم سرم یه حالی میشه انگار گیج میره  خیلییی خفیف  متعجبم از این حالتا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار خوبی میکنی عزیزم ❤️ انشالله همه کارات عالی انجام میشه و به سلامت برمی گردی

سلام خوبی عزیزم من ۶تا اضافه دارم ولی متاسفانه از ترس اینکه نایاب شه ازاد خریدم تاییدیه بیمه نداره برات اگه گرون نیست من ۶تا ۴هزار دارم

چون هی گفتن نایاب میشه من از داروخونه ها هردفعه رفتم ازاد خریدم الان ۶تاش شمردم اضافه س

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خوبی عزیزم من ۶تا اضافه دارم ولی متاسفانه از ترس اینکه نایاب شه ازاد خریدم تاییدیه بیمه نداره ب ...

آزاد چند تومن شد هر کدوم چه مارکی خریدی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من فردا نوبت دارم ببینم سیکلو کوتاه یا بلند الان هیچی نمیخورم فقط رووزی یک ساعت پیاده روی دارم

به سلامتی عزیزم ان شالله که به راحتی بگذره واست و پسری ها محکم بچسبن به دلت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروانه جان کی انتقال میدی سه تا پسریارو باهم انتقال میدی؟

نه دوتاش تو یک نی فعلا اون دوتا رو انتقال میدم یکیم جداس اونو میزارم خدایی نکرده اینا نگرفت فردا ببینم کی داروهامو میده سوم پریودمه ولی من معمولا سیکلام بلنده حالا باز ببینم کی قسمت میشه 

آزاد چند تومن شد هر کدوم چه مارکی خریدی عزیزم

والا  هم البرز خریدم هم اکسیر البرز که بسته هاش دوتاییه دوتاش ۵۸تومن

ولی اکسیر ۶تاییه ۱۱۴تومن دونه ۱۹میشه حدودا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا