2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم متاسفم مردا خیلی براشون سخته که بخوان قبول کنن مشکل دارن بخاطر این ناراحت نشو اصلا بگو اره همه ...

عزیزم ممنون برای دلگرمیت.‌ایشا... دامن همه خانوما سبز شه. طعم مادر شدن بچشن. 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
عزیزم می دونم چقدر سخته  بچه های اینجا میدونن من ۵ بار پانکچر شدم و خیلی کارها کردم خیلی… نمیخ ...

ممنونم عزیزم. ایشا...🤲. ایندفعه عصبانیتم خیلی خوب کنترل کردم.‌ صبر صبر صبر باید کرد.‌ بازم ممنونم. حاجت روا بشین انشا...🤲

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساناز ١٠١ شد تيترم اما باز لك مياد ازم چرااا خارج رحم نباشه

مامان فندقی ببخشید من جواب میدم، شیافت رو.سرساعت بزار و.استراحتت رو.بیشتر نگران نباش

من خونریزی های شدید داشتم  اما با استراحت اوکی شد خداروشکر از بارداریت لذت ببر عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ساناز ١٠١ شد تيترم اما باز لك مياد ازم چرااا خارج رحم نباشه

💃💃💃💃هزاران بار مباركت باشه عزيزدلم مامان جون 😍😍

اصلا نگران نباش شياف بزن و استراحت كن و پاهاتو سعي كن بالاتر از بدنت نگه داري و زنگ بزن جايي كه انتقال دادي بگو ازمايشم مثبت شده ولي لك بيني دارم راهنمايي ميكنن و خودشون ميگن كه بايد پروژسترونتو اضافه كني

سلام دوستان. ایشا... حاجت روا شین و نی نی خوشگل و سلم و صالح بغلتون باشه. راستش دوست نداشتم تاپیک بز ...

عزیزم ادما وقتی عصبانین و یا ناراحتن ناخواسته حرف هاینیزنن میزنن که دل همو.میشکنن شما به دل نگیر،لهترین کار اینه تو.عصبانیت هم کلام نشید مهم هدف مشترک شما یعنی بچه دارشدنه حالا دلیل نمیشه اگه یکی بیشتر مشکلات داره برای درمان توبیخ بشه چون قطعاااااا همه دوست دارن به راحتی بارداربشن و.هیچکسدوست نداره مظکلات ناباروری داشته باشهپس نه همسر شما که دی اف ای بالا داشته و.نه حتیشما مقصر نیستید اما با صبوری وهمدلی این رو.همپشت سر میگذارید،وقتی به شما اینطور گفتنکه شما مقصرید شما اگه سکوت میکردید شاید همسرتون شرمنده میشد بعد از حرفش در لحظه های که از نظر روحی ارامش دارید دراین مورد ها صحبت کنید که دلتون شکست و بعد بین خودتون قول بدید هیچپقت دیگری رو.سرکوفت نزنید بلکه کنتر هم باسید تا با قدرت پیش برید و.موفق بشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان فندقی ببخشید من جواب میدم، شیافت رو.سرساعت بزار و.استراحتت رو.بیشتر نگران نباش من خونریزی های ...

قربونت برم من سارا شياف نداده خاك تو سر 😂 

خوابيدم از ديشب ممتد ميومد اما سپردم همه رو به خدا از ته دلم ميخوام همه اين ماه مامان شن

بچه ها من از استرس دارم ديوونه ميشم شوهرم از ديشب تا حالا ابريزش بيني داره علائم ديگه اي نداره همش م ...

خوب اگه رعایت میکنید شاید بیچاره فقط سرما خورده اینید استرس نگیرید،ویتامین سی،دی،اویشن دم کرده،4تخمه،دارچین دک شدت اینارو حتما بخورید و.نگران نباشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه روز نهم بتات عالیه عزیزم مبارکه 😍😍😍😍😍😍لکه بینی طبیعیه من خودم چندبار اونم چند روز داشتم ب ...

خدا خودت و ني ني تو نگهدار باشه مادرررر 

جان چه خوشحال شدم 

چه خوبه اينجا كه ميبينم تجربه هاتونو و دلم قرص ميشه

اينقدر گريه كردم چشام باز نميشن براي طفل معصوماي تو شكمم ميترسم خودم به جهنم😭😭اخه اين چه كوفتيه كه ...

ای جانم طفل معصومااا

عزیزم استرس که بدتره حالا اگه کرونا نباشه جواب اون طفل معصومارو.چی میدی اینقده استرس داری

شما جای خوابت جدا باشه با ماسک باش و.مرتب ضدعفونیکن ان شالله هیچی نیست عزیرممن اینقد مـرد دیدم تو یه خونه بودند و فقط به نفر گزفته بقیه مبتلا نشدند تازهههه شما هنوز مشخص نیس کرونا باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40