2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046390 بازدید | 684511 پست
به سلامتی  سرویس که طبیعیه  ولی یبوست بخاطر داروهاست ملین بخور

ملین چیه ؟ 😥

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم من سر درنمیارم😞🌺🌺🙏🙏 فقط اینو بدون همسرم مشکل اسپرم داره و دکتر تازه بعد اینهمه وقت گ ...

توکل به خدا بکن و برو جلو ...یه پانزده میلیونی بذار کنار برای این کار ...ان شاءالله درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربون🙏🙏🙏 بعد اونوقت جواب میده؟؟؟😭 شما بچه دار شدین؟؟؟😞🌺❤

تازه امروز انتقال دادم عزیزم دعا کن مثبت بشم . واقعا راه سخت و پر استرسی هست من واقعا توانم تموم شده . بعدم من ۲۲ تا تخمک داشتم ولی فقط ۶ تا جنین برام موند اسپرم همسرم زیاد نرمال نیست 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنون عزیزدلم ...برام دعاکن لطفا🥺 دیگه توان ندارم😭😭❤❤❤❤❤

اینجوری نگو...توان ندارم که نشد حرف ...وقتی وارد این مسیر میشی باید محکم و قوی و امیدوار و صبور باشی و فقط به نتیجه گرفتن فکر کنی...ان شاءالله که عاقبتش بچه های سالم و صالح باشه

خانوم ها برای دل شکسته ام دعا کنید. از خدا دل گیر نیستم فقط فقط از شوهرم دل گیرم. جواب آزمایش انتقالم منفی بود.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
مال شما چی نوشته دقیقا میشه بگید واسه من نوشته tank 2 Rack 4 File No 16632 همین🤔

مال من هیچ کدوم از این چیزایی که شما گفتی رو ننوشته. 

Embryo: جنین سه روزه نوشته و تعدادش

Ovarian Tissue: جنین ۵ روزه و تعدادشدن

تاریخ رو هم برام زده که چه روزایی جنینام رشد کردن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انجیر کاهو شربت لاکتولوز سبزیجات  منم انتقالم امروز با بیهوشی بود  کلا نباید براری یبوست ...

شیر سویا و نشاسته یبوست نمیاره ؟

انشالله هم تو مامان بشی❤🌺 هم من...💔 حتما میشی به خدا امید داشته باش⚘⚘⚘ من که هرماه امیدوار ...

انشالله خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه الهی آمین 

اره اسپرم شوهر منم همین بود هر روز بدتر از دیروز با اینکه کلی دارو میخورد 

خانوم ها برای دل شکسته ام دعا کنید. از خدا دل گیر نیستم فقط فقط از شوهرم دل گیرم. جواب آزمایش انتقال ...

عزیزم خدا بهت آرامش بده. متاسفم انشالله به زودی مامان شدنو تجربه میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چطوری عزیزم 😘من امروز ۲۲۰هزینه بیهوشی دادم ۳انتقال

ااای جااانم ان شاالله نی نی های گلت بچسبن بهت 9 ماه. به حق باب الحوایج موسی بن جعفر ع   

قربونت گلم. منم خوبم شکر خدا. منتظرم پریود بشم برم برا سیکل انتقال ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نوین مشهد نمیدونم آخه شماره پروندمو بالا درست نوشته پایین اشتباه وای استرس دارم چیکار کنم به نظرتو ...

می خوای یه زنگ بزن بپرس خیالت راحت بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷