2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها file No یعنی شماره پروندم؟؟ ولی شماره پرونده من فرق میکنه  ولی توی کارت اسمامونو درست ...

کدوم مرکز میری فک نکنم اشتباه کنن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها file No یعنی شماره پروندم؟؟ ولی شماره پرونده من فرق میکنه  ولی توی کارت اسمامونو درست ...

عزیزم آروم باش  اون شماره کارت جنیناته ربطی به شماره پرونده نداره...مطمئن باش جنینهای خودتن..اونا در برابر این چیزا به شدت مسئولن و اشتباه نمیکنن

فك ميكنين تاثير ايراني خارجي يكي باشه؟ البته من پانكچرم داروهام ايراني بود

برای من فرقی نکرد راستش مگر اینکه واقعا کسی با استرادیول ایرانی اندومترش رشد نکنه 

من انتقال دومم همه چی ایرانی خوردم مثبت شد ولی خب قسمت نبود بمونه در کل به نظرم اگر واقعا مشکلی ندارین تاثیرش یکیه

بچها هزینه ای وی اف چقدره ؟؟؟؟😞 باید برم مرکز ناباروری؟؟؟؟😢😢😢 بعد ببخشید درد داره   ...

من تهران هشت و نیم میلیون پول عمل پانکچر دادم ...داروهام تقریبا دو تومن شد و اگه انتقال تازه باشه که پولی نمیگیرن ولی انتقال جنین فریز نزدیک سه تومن میشه

سلام دوستان من امروز  انتقال دادم با بیهوشی

یه سوال داشتم من ساعت ۲ اومدم خونه این چهارمین باره میرم سرویس طبیعیه ؟ 🙈🙈

یه سوال دیگه اینکه کسایی که انتقال با بیهوشی دارن تا کی یبوست دارن من از دیروز قبل انتقال شکمم کار نکرده 😥🙈

شیر سویا و نشاسته باعث یبوست نمیشه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
لطفا هرکی میدونه جواب بده  ممنون میشم🙏🙏🙏🙏😢

من تهران . ناباروری ابن سینا . مشکل همسرم . کل هزینه ۲۰‌میلیون با پانکچر و انتقال و فریز یک ساله

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بعد من پنج تا جنين سه روزه هشت سلولي با گريدa پنج تا جنين هشت سلولي سه روزه با گريد b دارم بنظرتون ...

عالیه عزیزم...اونا اگه خودشون ببینن جنینی قابلیت بلاست شدن داره پنج روزه میکنن ولی بازم به دکترت بگو