2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
خدا نکنه گلم اینا همش ویتامینه من ذوق میکردم میخوردم چون با انگیزه رفته بودم جلو و هر یه قرصی که میخ ...

آخی عزیزم خداروشکررر

من فقط یه ۵ دقیقه گریه کردم بعدش دیگه فراموش کردم سریع زنگ زدم کلینیک وقت گرفتم از دکتر انصاری...شوهرمم فقط یه لحظه رفت تو فکر و گفت چرا نشد و عیب نداره و ان شا الله سری بعد

باشه گلم ممنونم گ گفتی منم باید سردیجات و اینا رو حدف کنم

زیر شکمم همیشه یخه میگم شاید رحمم سرد باشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه گلم اینا همش ویتامینه من ذوق میکردم میخوردم چون با انگیزه رفته بودم جلو و هر یه قرصی که میخ ...

عزیزم واقعا مادرای که با ای وی اف و.میکرو...  مادر میشن خیلییییییییی قبلتر از مادرای دیگه قبل از تشکیل جنین، و بارداری مادر هستند  چون یادگرفتند،قوی،امیدوار،با روحیه، جنگنده و صبورررر باشند اینا همه ویژگی های یه مادر قهرمان افرین به همه شماها با این روحیه تون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله گلم بار اولم بود جنینم دیگه ندارم کی باید برم برای ادامه درمان؟منظورم اینه ک بین دوتا پانکچر فا ...

بين دو پانكچر يك ماه فاصله باشه كافيه 

اگه مشكل هزينه نداريد داروي خارجي استفاده كنيد اينبار

آخی عزیزم خداروشکررر من فقط یه ۵ دقیقه گریه کردم بعدش دیگه فراموش کردم سریع زنگ زدم کلینیک وقت گرفت ...

من که کلا دور آی وی اف رو خط کشیدم تلاش میکنم طبیعی باردار بشم شد شد نشدم دیگه کاریش نمیشه کرد ...خداییش سخته ...من اصلا واسه این کار ساخته نشدم ...

من که کلا دور آی وی اف رو خط کشیدم تلاش میکنم طبیعی باردار بشم شد شد نشدم دیگه کاریش نمیشه کرد ...خد ...

خدا دختر گلت رو حفظ کنه عزیزم ❤️

کلا خیلی کار سختیه ولی برای بچه دوم آدم راحت تر میتونه بی خیال بشه ، برای بچه اول نمیشه گذشت ازش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من که کلا دور آی وی اف رو خط کشیدم تلاش میکنم طبیعی باردار بشم شد شد نشدم دیگه کاریش نمیشه کرد ...خد ...

آخه عزیزم شما خداروشکر یه بچه دارین

ماهایی ک نداریم نمیتونیم بیخیال بشیم 

من خودم واقعا نمیتونم مخصوصا اینکه تو پانکچر فقط ۳تا تخمک گرفتن میترسم ..

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خدا دختر گلت رو حفظ کنه عزیزم ❤️ کلا خیلی کار سختیه ولی برای بچه دوم آدم راحت تر میتونه بی خیال بشه ...

آره گلم حق داری...وجود یه بچه خیلی تاثیر داره....از خدا میخوام همه خانومای اینجا به زودی زود مامان بشن.....اونایی هم که بچه دوم میخوان به زودی زود دامنشون سبز بشه

آخه عزیزم شما خداروشکر یه بچه دارین ماهایی ک نداریم نمیتونیم بیخیال بشیم  من خودم واقعا نمیتو ...

الهی که به زودی خبر مادر شدنت رو بشنوم....از ته دلم برات دعا میکنم  ...و مطمئنم زودتر از اونچه که فکرشو بکنی مامان بشی  خیلی زود