2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
منفی بود عزیزم جنینام دو روزه بودن یکیشa و دوتاش ab ضخامتم خوب بود نمیدونم نشد دیگه😔

عزیزم ان شالله دفعه بعد مثبت میشی ان شالله اصلا خودتذطبیعی باردار میشی   

من تاحالا نشنیده بودم جنین دو رپزه انتقال بدن 3 روزهو.پنج رپزه شنیده بودم،علتی داشت که دو روزه انتقال دادند؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم میگم جنینای من دو روزه بودن امروز ۱۵ انتقالم هست  ممکنه نشون نداده باشه ؟یا دیگه منفیه؟

حالا اگه پریود نشدی ازمایشت رو.تکرار کن من بارداری اولم اول ازمایش بتام صفر بود بعد از چند روز رفت بالا  البته اقدام طبیعی بودم ولی در کل تا پریود نشی امید هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم آستاره جان ، یبار میگم همه چی دست خداست ، توکل کنم به خدا برم پیش همین دیباوند تو جهاد بعد ...

منم با دیاوندم جهاد و ازش راضیم هم از تظر اخلاقی و.هم کاربلدی و.مثبتی های زیاد عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والله زنگ زدم دکترم میگه به جوابای بی بی چک کاری نداشته باش همون تایمی که گفتم برو ازمایش خون بده . ...

تو با انرژي بقيه روزهارو ادامه بده مطمئن باش مامان شدي فقط لذت ببر تا بري ازمايش بدي

سلام بچه ها من این قرص ویتامین سی رو دکتر داد که بخورم ولی روش ننوشته جویدنی یا با آب بخورم کسی چیزی ...

احتمالا باید با آب بخوری,راستی شما چه داروهای داری تا وقت انتقال میشه به منم بگین

عزیزم ما رو از حال خودت بی خبر نذار

سلام عزیزم رفتم سونو ساک حاملگی تشکیل شده بود ولی جنین نبود گفت زود اومدی سونو همچیش نرمال بود گفت استراحت مطلق باش خونریزیمم بند اومده فقط لکه های قهوه ای دارم

به نظر من فرقی نداره زیاد. من اول با معترف انتقال دادم. ۳ تا. یکیش گرفت ، یکیش هم فقط ساک بارداری ...

البته با انصاری منفی شدم دیگه دلم نیست برم پیشش

نمیدونم والا چیکار کنم حالا از هردوشون وقت گرفتم ببینم چی میشه 

میگم بنظر شما چرا منفی میشه؟اونجا بهم گفتن کیفیت جنینات عالین ضخامتمم روز انتقال ۱۰ بوده 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
حالا اگه پریود نشدی ازمایشت رو.تکرار کن من بارداری اولم اول ازمایش بتام صفر بود بعد از چند روز رفت ب ...

باشه عزیزم ممنونم 

زنگ زدم پاسخگویی ابن سینا گفت احتمالش ضعیفه ک آزمایش دومت مثبت بشه دارومو قطع میکنم توکل بخدا گلم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم رفتم سونو ساک حاملگی تشکیل شده بود ولی جنین نبود گفت زود اومدی سونو همچیش نرمال بود گفت ا ...

خداروشکرررررر چه عالی ان شالله دوهفته دیگه هم صدای قلبش رو.میشنوی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته با انصاری منفی شدم دیگه دلم نیست برم پیشش نمیدونم والا چیکار کنم حالا از هردوشون وقت گرفتم بب ...

خب کلااااا فقط 40 درصد امکان بارداری هست،اون 60درصدی که نمیشه ممکنه هزارررر.جور دلیل شناخته و.نشناخته داشته باشه که در کل اسمشمیشه قسمتتتتت

ان شالله له زودی دامنتون سبز میشه عزیزم و.جپاب تلاش هاتون رو میگیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40