2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
فعلا فقط سينه درد كه از پروژسترون هم ميتونه باشه و خستگي اينا

کمر درد نداری من از روز دوم گودی کمرم شدید درد میکنه و وقتی یکم فعالیت میکنم شکمم درد میکنه دردش شبیه پری نیست وقتی کار میکنم احساس میکنم شکمم سنگینه درد پری هم کم دارم جنینات چندروزه بودن

سلام عزیزم، خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 خیلی سخته داروهاتون چیا بوده عزیزم؟ پردنیزولون و انوکسا هم داشت ...

سلام مرسی عزیزم 🌹🌹

بله خیلی سخته جنین هم دیگه ندارم و ذخیره م هم خیلی پایین واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم😔😔

داروهام آنوکسا و پردنیزولون و هیدروکسی و سرم اینترالیپید و شیاف و آمپول پروژسترون و استرادیول و استرومارین بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر درد نداری من از روز دوم گودی کمرم شدید درد میکنه و وقتی یکم فعالیت میکنم شکمم درد میکنه دردش شبی ...

بلاست ،من فقط حس ميكنم شكمم سفت شده و بعضي وقت ها تير ميكشه،فعلا همين ،ولي فكر كنم براي علائم زود باشه

چرا میشه عزیزم میتونی ۶ روز بعدش بعدی تو کشورای دیگه اولین آزمایش خون بعد از انتقال روز ۹ هست

سلام عزیزم خوبی ؟کی انشالله باید بری برای سونو قلب😍😍😍؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام بچه ها من این قرص ویتامین سی رو دکتر داد که بخورم ولی روش ننوشته جویدنی یا با آب بخورم کسی چیزی میدونه سری قبل نوشته بود جویدنی این نوشته همراه با غذا میل شود همین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من ۷سیکلم سنو دادم ضخامت اندومترم ۴بود کمونیست به نظرتون

نه عزیزم خوبه از امروز روزی یه ساعت پیاده روی داشته باش.لوبیا سبز بخور حتمااا روزی حداقل ۸ لیوان آب روبخور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من این قرص ویتامین سی رو دکتر داد که بخورم ولی روش ننوشته جویدنی یا با آب بخورم کسی چیزی ...

سلام عزیزم این قرص همراه غذا باید مصرف بشه و بلعیدنیه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ