2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046564 بازدید | 684528 پست
شیاف گذاشتم ولی دل دردم داره زیاد میشه فکرکنم داره سقط میشه..من هنوز سونو قلبم نرفتم😭😭

عزیزم نگران نشو 'هر خونریزی ک حتما نشانه سقط نیس 'ارامش خودتو حفظ کن صبر کن تا فردا

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
شیاف گذاشتم ولی دل دردم داره زیاد میشه فکرکنم داره سقط میشه..من هنوز سونو قلبم نرفتم😭😭

شاید هماتوم داری...بودن اینجا که تو سن بارداری شما خونریزی داشتن ولی شکر خدا الان خوبن...درد سقط کردن بینهایته....نگران نباش...آرامش خودتو حفظ کن صبح برو دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه دردام دقیقا مثل پریوده خونریزیمم خیلی رقیقهحالت تهوع و ضعفم دارم.نمیتونم آروم باشم دارم دیونه می ...

درکت میکنم عزیزم  ولی الان که کاری از دستت بر نمیاد ...یه کم صبور باش  بسپرش به خدا...ان شاءالله که اتفاقی نمیوفته....صلوات بفرست و به خدا توکل کن......

🦚🦚🦚🦚🦚🦚🦚🦚 دوستای خوبم سلام

من دارم میرم برای انتقال خواهشا با دلای پاکتون برام دعا کنید 🤲❤❤❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
صبح انتقال دارم خواب به چشمم نمیاد  التماس دعا

سلام عزیزم خوبی؟؟ان شاالله که این دفعه حتما مثبتی

منم امروز ۱۰ سیکلم .سیکلم نچراله ان شاالله اگه همه چیز خوب باشه چند روز دیگه انتقال میدم شما چند تا جنین انتقال میدین سه روزه یا بلاست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامانای ای وی اف اولین تجربه انتقالمه روز ۹ هستم ۱۴ باید تست خون بدم دیروز لکه بینی داشتم الانم بی بی زدم میخوام برم ازمایش خون بدم تا پنجشنبه دلم طاقت نمیاره 

اثر امپول پروژسترون یا استرادیول بی بی رو مثبت میکنه؟ برم امروز ازمایش دوباره پنجشنبه جدا برم؟؟

مامانای ای وی اف اولین تجربه انتقالمه روز ۹ هستم ۱۴ باید تست خون بدم دیروز لکه بینی داشتم الانم بی ب ...

مثبت شده بي بي چكت؟😍😍نه عزيزم فقط امپول اچ سي جي ممكنه مثبت كاذب نشون بده بقيه داروها نه

خداياشكرت....❤️