2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046563 بازدید | 684528 پست

و یه سوال دیگ خیلی نگرانم کزده من روز ۱۴انتقال بتام ۷۸۰۰بود 

طبیعی؟؟؟؟

اخه مال همه زیر ۱۰۰۰ این خیلی بالا بود

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
خوشوقتم از آشناییت عزیز هم استانی🤗عزیز جان اگر واست امکان داره میتونی بگی هزینه ات چقدر شد میکرو کر ...

میکرو کردم تقریبا 12 تا 13 تومن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  من 4 مرداد انتقال داشتم چون تب داشتم دکترم کنسل کرد گفت ممکنه کرونا باشه و برای ج ...

سلام عزیزم 

کلا داروهایی که پروژسترون یا استروژن رو تنظیم می کنه اگر قطع بشن معمولا این اتفاق میفته برای رحم چون ممکنه هورمونها به هم بریزن. طبیعیه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستان من الان لک نارنجی دیدم، خیلی میترسم، کسی اطلاعی داره؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
و یه سوال دیگ خیلی نگرانم کزده من روز ۱۴انتقال بتام ۷۸۰۰بود  طبیعی؟؟؟؟ اخه مال همه زیر ۱۰۰۰ ا ...

ان شاالله دو قلو داری

چندتا برات انتقال دادن؟

عزیزم منم خیلی استرس دارم..دارم پرس وجو میکنم ببینم کجا بهتره...دقیقا مثل شما،چند نفر دیگه هم گفتن ا ...

خواهش میکنم

برام دعا کنید

هروقت هرسوالی داشتی بپرس بتونم حتما کمکت میکنم

سلام دخترا من با اینکه ال دی میخورم امروز لک دیدم 17تا خوردم از روز سوم پریودم 

منم بار قبل لک دیدم. این دفعه که ال دی داد گفتم بار پیش لک بینی داشتم گف مشکلی نداره آ.اس.آ رو یه روز  در میان بخور.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم مطب دکتر عمویی کجا هست؟ دوستم میخواد بره، نوبتاش راحت گیر میاد؟

خیابان زند ساختمان پزشکان نوبتاش برا 7 ماه دیگه ست، اما اگه معرفی نامه داشته باشی نهایتا برا یک ماه بعد بهت نوبت میدن

@زینبی_بابا     سلام عزیزم قرص استرادیول خارجی اثرش بیشتر از ایرانی هست؟ انتقال قبلی ک ...

سلام عزیزم استرادیول استرادیوله دیگه

نه ارتباطی نداره گلم منم ایرانی مصرف کردم مثبت شدم همون انتقال اول

فقط ترجیحا از هر برندی میگیری اگر بهت ساخت با همون ادامه بده مثلا یکبار عبیدی نگیر یک بار ابوریحان 

منم بار قبل لک دیدم. این دفعه که ال دی داد گفتم بار پیش لک بینی داشتم گف مشکلی نداره آ.اس.آ رو یه رو ...

مرسی خانومی خودمم حدس میزدم از اس ا باشه ماه قبلم دوسه بار خون دماغ شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خواهش میکنم برام دعا کنید هروقت هرسوالی داشتی بپرس بتونم حتما کمکت میکنم

عزیزجانم قابل باشم حتما دعات میکنم سرنمازم...ممنونم که این فرصت رو گذاشتی که سوالام رو بپرسم  😘  .

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
خیابان زند ساختمان پزشکان نوبتاش برا 7 ماه دیگه ست، اما اگه معرفی نامه داشته باشی نهایتا برا یک ماه ...

ممنون عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست