2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
پس سیکلت کوتاه بود عزیزم .بلند یعنی از یک ماه قبل ال دی و آمپول بوسرلین داشته باشی

پس آره کوتاه بود

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
قرار نیست علایمت همیشگی باشه دوباره تو ماههای اخر سینه دردت شروع میشه.تهوع نداری؟

از بوی غذا بدم میاد فقط حالتشو دارم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصصصصلا نگران نیاش من خییییییلی ها رو دیدم ک بعد از مدتی سفتی و دردناکی سینه ها ول میشه ان شاالله ...

پناه برخدا گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هنوز تصمیم قطعی نگرفتم گلم .قراره شنبه برم با یه دکتر دیگه داخل شهرمون مشورت کنم .و در آخر از خود پز ...

منم خیلی دلم میخواست هیسترو کنم ولی دکترم گفت به خدا لازم نیست آخه خیلیا انجام دادن بعدش باردار شدن ۹۰ درصد باردار شدن فقط بهم امپول میکرورلین داد و گفت خراش میدم البته گفت روزی که برات خراش اندومتر میدم اگه دیدم هیسترو هم لازمه اون وقت انجام میدیم ولی نفهمیدم منظورشو. انشالله که خیره به نظرم انجام بدی خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم خیلی دلم میخواست هیسترو کنم ولی دکترم گفت به خدا لازم نیست آخه خیلیا انجام دادن بعدش باردار شدن ...

منم امپول میکرورلین زدم اندومتریوز حالت خاموش میکنه خیلی خوبه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
الان تیکرتو دیدم هنوزم تهوعت شدید نمیشه از هفته ۸ و ۹دیگه تهوعت شدید میشه الان هفته چندی؟

الان نه هفته وسه روزمه

منم امپول میکرورلین زدم اندومتریوز حالت خاموش میکنه خیلی خوبه

آره دکترم خیلی تاکید داشت روی این امپول.همین میکرورلین رو زدی یا اسم دیگه ای چون دیگه مارکای دیگه وارد نمیشه فقط این تو بازار بود ایرانیه. چند تا زدی؟ چند روز بعدش پریود شدی؟ میشه یه توضیحی بدی اخه میگن اولی رو که زدی ۱۰ روز بعدش پری میشی بعد ۲۸ روز بعد دومی رو که زدی معلوم‌ نیست کی پری بشی شما چه جوری بود ببخش طولانی شد.

چرا تیکرت اینقدر عقبه پس🤨🤨یه سونو بده خیالت راحتشه

درستش کرده بودم که،،میرم تا پنج شش روز دیگه دلم اروم نمیشه

آره دکترم خیلی تاکید داشت روی این امپول.همین میکرورلین رو زدی یا اسم دیگه ای چون دیگه مارکای دیگه وا ...

همین میکرورلین زدم امپولش بسته بندیه با یه سوزن خیلی بلند من یکی بیشتر نداشتم زدم و سر تاریخ خودم پریود شدم ولی منم شنیدم که وقتی دومی بزنن دیرتر پریود میشن

آره دکترم خیلی تاکید داشت روی این امپول.همین میکرورلین رو زدی یا اسم دیگه ای چون دیگه مارکای دیگه وا ...

۱۲ فروردین بود که زدم و ۱۸ فروردین تاریخ خودم پریود شدم

همین میکرورلین زدم امپولش بسته بندیه با یه سوزن خیلی بلند من یکی بیشتر نداشتم زدم و سر تاریخ خودم پر ...

مرسی عزیزم. واسه من دوتاس انشالله که خیره. راستی هیسترو و خراش نداشتی 

درستش کرده بودم که،،میرم تا پنج شش روز دیگه دلم اروم نمیشه

برو منم یبار اینکارو کردم زنگ زدم منشی گفت نمیخواد بیای ولی دلم طاقت نیاورد رفتم سونو شدم دکترم یکم باهام بد رفتار کرد که چرا الکی اومدی دیگه هیچوقت جرات نکردم برم ولی وقتی بری انشالله که بچه صحیح و سالم سر جاشه دفعه های بعد اینقدر استرس نمیگری