2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام بله دوتا س روزه انتقال دادم امروز روز دومم و از درد شدید گودی کمرم دارم دیوونه میشم نمیدونم چرا ...

عزیزم انشاالله که هردوشون برات نی نی میشن😍😍

کل هزینه انتقالت چقد شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون عزیزم. خدا صلاح ندیده فقط می تونم بگم  الهی شکر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من امپول سلکسانم می زدم ولی ...

عزیزم خیلی سخته مثبت شی و بعد افت بتا، متاسفم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقد ناراحت شدم بخدانمیدونم چی بگم خدا هیچکس رو شادوپشیمون نکنه🥺🥺

اره واقعا خیلی سخته که شادی کنی براش وبعد طوری بشه که ناراحتیشو بخوری.انشاءالله که خدا کمکش کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شاالله. تمام امیدم به معجزه خدا هس که طبیعی بهم بده 

انشاءالله که خدا بهت میده.من ازساداتم تو این روز برات دعا میکنم که خدا بهترینشو برات بده طبیعی انشاءالله امیدت به خدا باشه توکل کن خودش میده.

روز ۲۳ ام هیسترو شدم، دیروز روز ۶ سیکلم بود و استرادیولو برام شروع کرد با سیناتروپین یا همون هورمون ...

من هیسترو نشدم .آزمایش پروژسترون رو هم به خاطر این نوشته که میزان تعیین دوز آمپول رو بدونه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره واقعا خیلی سخته که شادی کنی براش وبعد طوری بشه که ناراحتیشو بخوری.انشاءالله که خدا کمکش کنه

ایشالله ایشالله🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاالله. تمام امیدم به معجزه خدا هس که طبیعی بهم بده 

من الان شش ساله که دربه در دنبال این دکترو ان دکتر برای بچم هرکاری که بگی هردارویی که باشه من خوردم ولی هیچی نشد ولی بازم توکل به خدا میکنم چون دیگه کاری ازم برنمیاد .بعدم با ای یوای باردار شدم که هنوز دلخوشوی جواب آزمایشم تموم نشده بود یعد یه هفته افت بتا شدید کردم وسقط شد یعنی دنیا روسرم خراب شد ولی باز گفتم خدایا شکرت حتما حکمتی داشته بعداز اون دیگه باردار نشدم تاالان که اومدم توسیکل انتقال بازم اینبار امیدم به خدا هست که انشاءالله هرکی که ارزوی مادرشدن داره خدا آرزوشو برابرده کنه.ببخش طولانی شد عزیزم 

۱۵تا تخمک توسونوهام تا ۱۱تافولی دیده شد گفتن ۱۵تا کلی ذوق کردم ولی ۸تاجنین شد

بخاطر این ناراحت نباش عزیزم ۸ تا که عالیه انشالله که با اولین انتقالشون مثبت میشی دیگه هیچ نیازی به بقیه و بیشترشم نداری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

[QUOTE=200875263]گفت نیاز نیست اما دو تا لک قرمز دیدم خیلی کم بود دکتر گفت از بده تا خیالت راحت بشه. الانم گفته قطع ن ...[/QUOانشاله برات میمونه وسقط نمیشه فدات استراحت کن انشالله بحق همین روز دلت شاد میشه و صحیح وسلامت بغلش میکنی

وزن دخترتون چقد بوده چهار ماهگی بعد که کمکی دادین وزنش فرقی کرد؟!

االبته الان دخترم نه سالشه...وزنش زیاد بالا نبود فکر کنم چهار ماهگی حدود ۵ کیلو بود یا کمتر...الانم وزنش کمه ولی خدا رو هزاران بار شکر همه چیش خوبه...

سلام بچه ها امشب خیلی شب سختی بود برام. ازمایش بتا رو تکرار کردم از ۲۲۷ بعد سه روز افت کرد و رسید به ...

عزیزم منم امروز روز سیزده انتقالم بود ولی بی بی چکم منفی شد...حس خوبی نیست ولی به خودم اجازه نمیدم ناراحت باشم چشمم که به دخترم میوفته هر لحظه میگم خدایا هزاران مرتبه شکر....الهی به حق این روز و این دلهای شکسته همه اونایی که بچه میخوان اولاد سالم و صالح نصیبشون بشه ...