2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684412 پست
سلام زینب جان خوبی من پریودم هشت روزه تاخیر داره و قراره سیکل انتقال رو با خوردن ال دی از روز سوم ا ...

اولین پریوده بعد هیسترو تونه؟ ینی همیشه تاخیر میندازه بعد هیسترو؟ ببخشید من زیاد سوال میپرسم. بعد هیسترو تا چند روز خونریزی داشتین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منفی شدم خانم ها ایشالله همه شما ها که چشم انتظارین توی این شب خوب بهترین ها براتون رغم بخوره و ...

ای وای داشتم دنبال پیامت میگشتم

قربون دلت برم خودتو خیلی اذیت نکن😞😞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برای من خونریزیم وصل شد به پریود یعنی خونریزیم قطع نشد تا اینکه پ شدم

عه چندم سیکل تون  بودین مگه؟. من اگه از اول لک بینی پریودم حساب کنم روز 12 سیکلم بود بدون لک بینی روز 9 سیکلم بود که هیسترو شدم هنوز کلی تا پریود مونده. فقط نمیدونم چقد طول می کشه. فک می کردم دیشب تموم میشه انقد که کم بود باز امروز زیاد شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روزی سه تا شیاف دارم و یک آمپول پروژسترون ۲۵ با این سختی میری و میای خودت حواست به همه چیز باشه، ...

اره اینبار همه رو نوشتم

برا آنتی بیوتیک و شیاف واژینال هم میگم چون انتقال قبل روز دهم حس کردم عفونت قارچی گرفتم انگار میخاست شروع بشه خیلی خیلی خفیف بود تماس گرفتم مرکز گفت برو دکتر هر چی داد چه پماد چه قرص استفاده کن.

سه روز پشت سر هم تعطیل بود مرکز ناباروری اصفهان دکتر نداشت رفتم بیمارستان. دکتر بدون معاینه گفت عفونت قارچیه و پماد کلوتریمازول و یه قرص داد. تا قبل ازمایشم سه بار با اپلیکاتور پماد زدم. حالا اینبار همه رو به دکترم میگم

نت خوندم بالا رفتن سطح استرادیول باعث عفونت قارچی میشه

بنظرت توی سیکل، اپلیکاتور خطر نداره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم خدا روشکر … بتام ۱۲۷ بود بعد شد ۳۱۶ دکترم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بدی دوهفته دیگه بیا سون ...

خیلی خوش حال شدم عزیزم مبارکت باشه دقیقا بتای منم همینطوری بود اول۱۴۰بعد۴۸ساعت ۲۶۰شد فک کنم ان شااالله این دورانو به سلامتی و دل خوش سپری کنی 

من منفی شدم خانم ها ایشالله همه شما ها که چشم انتظارین توی این شب خوب بهترین ها براتون رغم بخوره و ...

عزیزم 😢

انشالله این روزای بد برات زود بگذره و مامان بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@عروس۹۵    

سلام عزیزم. حالت چطوره خوبی؟ دیگه نمیای اینجا؟

گفتم حالتو بپرسم. ببینم مامان نشدی دیگه برای انتقال اقدام نکردی؟

الهی بحق صاحب امشب خدا بهت توان و انرژی بده و خیلی زود جواب این سختی ها و غم ها رو ببینی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام به همگی 

من ۱۴ روز بعد انتقال بتام ۴۸۰ بود امروز که روز ۱۶ انتقالمه آزمایش دادم شده ۸۶۰ تقریبا ۱.۸۰ بیشتر شده و دو برابر نشده 

به نظرتون مشکلی نداره

البته اگه مکرمه جون نیاد بگه ادای نا امیدارو در نیار 😁

دقیقا هم سر یه ساعت مشخص آزمایش دادم

سلام خانما ی سوال من حالت تهوع شدید داشتم مجبور شدم گلاب ب روتون استفراغ کنم ب نظرتون ب شکمم فشار وا ...

عزیزم تهوع و بالا اوردن که چیزی نیست .فقط وقت بالا اوردن به خودت فشار نیار اصلا یا عمدا کاری نکن که بالا بیاری و فک کنی اینطوری راحت میشی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام به همگی  من ۱۴ روز بعد انتقال بتام ۴۸۰ بود امروز که روز ۱۶ انتقالمه آزمایش دادم شده ۸۶۰ ت ...

رشد بتات خیلی هم خوبه 

باید در طی ۴۸ ساعت بیشتر از ۱.۶ باشه که واسه شما هست 

مبارکت باشه ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️