2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
آره عزیزم .همه رو انجام دادم .کاریوتایپ که خدا رو شکر مشکلی نداشت  برای ایمنی انعقادی هم بهم گ ...

عه دقیقا مثل من منم الان نصف پردنیزولون میخورم

بعد انتقالم آسپرین و انوکسا دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فکرکنم میزارن. دیدم شکایتی چیزی دارن اونجا مراجعه میکنن ولی برا من مامای دکتر مشایخی پرونده مو اونج ...

آره یادمه رفتی پیشش

ولی علت رو نمیدونستم 😂😂😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی ماه قبل انتقال عزیزم من مهزیار اهواز بودم.سال ۹۷ الان دو تا بچه داره ماشاالله

خدا حفظشون کنه عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حالا شما نترس عزیزم برا من که خیلی سخت بود بار اولم بود فک کرددم عادیه ولی نه از معاینه سخت تر بود م ...

ممنون عزیزم انشالا که دیگه هیچوقت سختی به چشم نبینی !توکلم به خداس اینم میگذره 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من رویان میرم فکر نمیکنم به دکترم پیشنهاد پی آر پی و gcsf بدم قبول کنه. عزیزم دوتا متخصص ایمونولوژی ...

سلام فرزی جون منم رویان میرم یکشنبه برای ویزیت میرم پیش دکترم که اگه بشه این ماه انتقال بدم مجدد پرونده امو نگاه کردم توش نوشته بود ۴تا جنینم ثابلیت بلاست شدن دارن بنظرت به دکتر بگم قبول میکنه؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان کیا فردا ازمایش دارن

من آزمایش دارم ولی لگه بشه عصر میرم

دعا کنین برام که مثبت بشه، حالم خوب نیست

تو رو خدا خانومهایی که باردار شدین برا ما چشم انتظارا دعا کنین

چند روزه دلم میخواد فرار کنم و برم جایی که کسی منو نشناسه

خسته شدم از این چشم انتظاری

پس کی تموم میشه این روزایی که اسمش جوونیه و دارن با حسرت پر میشن

کاش خدا برا همه مون معجزه کنه اگه بخواد میتونه، ان شاءالله که برا همه مون بخواد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام فرزی جون منم رویان میرم یکشنبه برای ویزیت میرم پیش دکترم که اگه بشه این ماه انتقال بدم مجدد پرو ...

سلام عزیزم بسلامتی شروع کنی

آره چرا قبول نکنه. دکتر طبق نظر جنین شناس پیش میره وقتی نظرشون اینه که قابلیت بلاست دارن احتمالا قبول میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره یادمه رفتی پیشش ولی علت رو نمیدونستم 😂😂😂

😅😅😅😅 بعله اینجوریاس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم بسلامتی شروع کنی آره چرا قبول نکنه. دکتر طبق نظر جنین شناس پیش میره وقتی نظرشون اینه که ...

فدات عزیزدلم

والا دغدغه فکریم یکی دوتا که نیست رفتم پیش متخصص غدد گفتم برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویس گفت فعلا احتیاج نیست حالا به دکترِ خودم بگم ببینم مینویسه یا نه...

میخام خراش وهیسترو هم بگم بهش کلی حرف دارم این سری اگه وقت بذاره برام 

من وزنمم بالاس خیلی استرس دارم سرش واقعا دارم دیوونه میشم دیگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم بسلامتی شروع کنی آره چرا قبول نکنه. دکتر طبق نظر جنین شناس پیش میره وقتی نظرشون اینه که ...

راستی یه چیز دیگه این ۴تا جنین تو یه نی هستن مثلا میشه ۲تاشو ذوب کنن برام ۲تا دیگه اش بمونه فریز؟

انشالله😍😍😍.بله عطسه دارم.اما خب بیشتر وقتا جلوشو میگیرم.میترسم دوباره بهم شکمم فشار بیاد .

اصلا جلوشو نگیر اون کاری با اون جوجه هات نداره من چنان عطسه میکردم که تخمدان هام درد میگرفت.

اصلا نگران نباش و راحت عطسه کن

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من فقط دو روز قبل از انتقال پروژسترون داشتم با اینکه جنینام سه روزه بودن. اون موقع نمیدونستم سن جنین ...

خیلی عجیبه 

ببین اگر جنینها سه روزه باشن، سه روز پروژسترون میدن و روز چهارم انتقال میدن، اگر جنینها ۵ روزه باشن، ۵ روز پروژسترون و  روز ۶ انتقال

اینبار از دکترت سوال کن حتما

روزی یک آمپول چند داشتی؟ ۲۵؟ شیاف هم داشتی؟ دکتر حیدری کهن که دکتر من هست، تازگی اصلا آمپول نمیده و فقط شیاف میده

اما یکی دو روز قبل از انتقال تست پروژسترون میگه انجام بدیم،

من با شیاف پروژسترونم ۱۳ شده بود، باید بالای ۱۲ باشه ولی انگار بازم به نظرش کم بود گفت آمپول پروژسترون هم شروع کنم

خودت هم میتونی تست پروژسترون بدی تقریبا دو روز بعد از شروع پروژسترون که ببینی چطور پیشرفت کرده

ضخامت  ۸/۵ عالیه ، برای همه استرادیول زیاد نمیکنن، اگر خوب رشد نکرده باشه زیاد میکنن

هم اینجا شنیدم و هم اونجا که فقط ضخامت تنها مهم نیست، سه خطی منظم بودنش خیلی مهمه

همین دفعه که انتقال دادم دکتر گفت خیلی قشنگ سه خطی شده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلاممم چقدرررر دلم برای اینجا تنگ شده بود ، دوستای قدیمی اگه کسی منو یادشه سلاممممم 😍 و دوستای جدید امیدوارم خیلی زود دلتون شاد بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه گلم ربطی به ضخامت نداره، تو انتقال اول هم اصلا بهتره انجام نشه  خیلی عالی بوده که ضخامتت، چ ...

سلام زینبی جان عزیزمممم چقدر دلم براتون تنگ شده بود🤗😍😍 خدا خیرتون بده ،چه روزایی رو با کمک شما گذروندم یادش بخیر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
2810