2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043512 بازدید | 684322 پست
سلام عزیزم من امروز روز دهم انتقال هستم بی بی بزنم نشون میده؟ س تا جنین سه روزه برام انتقال دادن

سلام عزیزم جنین سه روزه یکم دیر تر نشون میده اگه بلاست بود میگفتم که بزنی ولی الان نزن زوده بهت استرس میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم جنین سه روزه یکم دیر تر نشون میده اگه بلاست بود میگفتم که بزنی ولی الان نزن زوده بهت استر ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم گلم صبر میکنم 

شوهرم طفلی اصرار داره بزنم منم میترسم منفی بشه استرس بگیرم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ایشاا.. توکل بر خدا پرولاکتینم بالاست کمی فقط از اون میترسم کمی دو روز دیگ باید برم دکتر غدد

منم پرولاکتینم بالا بود البته دو سال پیش اینبار چیزی در مورد پرولاکتین بهم نگفتن

باشه عزیزم خیلی ممنونم گلم صبر میکنم  شوهرم طفلی اصرار داره بزنم منم میترسم منفی بشه استرس بگی ...

خیلی سخته ادم جلو خودشو بگیره ولی صبر کن که یدفعه خوشحالی

خانما من سخت احتیاج به استرادیول ایرانی دارم

تروخدا هر کس میدونه تو تهران کجاها داره بگه و سفارش انلاین هم میخوام اگر جایی بود

هر کس هم حتی در حد چند ورق داره بگه من ازش میخرم

خواهشا میکنم لطفا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اینترنتی دارن یک سری سایتها، من از داروکده خریدم نمی دونم الان دارن یانه

اینطور که پیش میریم آسپرینم نایاب میشه از شانسمون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خونتو میگیرن،میبرن تو دستگاه یساعت بعدش پلاکت خونت رو ازش میکشن بیرون، یعد تزریق میکنن به رحم هم برا ...

مرسی توضیح دادی 

به تشخیص خود پزشک انجام میشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خانما من سخت احتیاج به استرادیول ایرانی دارم تروخدا هر کس میدونه تو تهران کجاها داره بگه و سفارش ان ...

عزیزم هلال احمر خیابون جشنواره داره چند روز پیش همسرم رفته بود گفت داریم ولی بدون نسخه ندادن 

عزیزم هلال احمر خیابون جشنواره داره چند روز پیش همسرم رفته بود گفت داریم ولی بدون نسخه ندادن 

وای خدا اخه تا کی دیگه باید درگیر یه دارو باشیم...به خدا خسته شدم

وای خدا اخه تا کی دیگه باید درگیر یه دارو باشیم...به خدا خسته شدم

😕 اره واقعا 

حالا قبل اینکه بری میخوای یه زنگم ب خود همون هلال احمر بزن مطمئن شو که هنوز داره یا نه 

بعد 190 هم زنگ بزنی بهت میگن کدوم داروخونه ها داره 

پیدا کردی یه خبری بده 

😕 اره واقعا  حالا قبل اینکه بری میخوای یه زنگم ب خود همون هلال احمر بزن مطمئن شو که هنوز داره ...

شماره اون هلال احمر رو ندارم چطور میتونم گیر بیارم؟

چشم اطلاع میدم 

2810