2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043604 بازدید | 684327 پست
انشاالله به سلامتی باشه عزیزم مبارکه  با این اوصاف نباید من دلم رو خوش کنم

سلامت باشی ولی حس میکنم پایینه هر کی رو ازش پرسیدم میگه ۱۴ باید حداقل ۱۰۰۰ باشی 

چرا عزیزم ؟ شما هم انتقال دادی؟ بتات چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، منم همینجوری بودم، احتمالا چون تخمدانت زیاد تحریک شده هایپر شدی، اصلا نگران نباش، کار سن ...

قبل از تخمککشی هم ممکنه هایپر بشن؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلامت باشی ولی حس میکنم پایینه هر کی رو ازش پرسیدم میگه ۱۴ باید حداقل ۱۰۰۰ باشی  چرا عزیزم ؟ ش ...

عزیزم بتات عالیه. چرا الکی ناامید بازی درمیاری😄 مبارکت باشه الهی🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

سلام دوستان عزیز

من امروز رفتم پیش دکتر ایمونولوژی ، فقط برام اینو نوشت گفت انعقادی ها رو قبلا دادی. آخه سه تا سقط داشتم قبلا.

گفت بقیه cd مارکرها لازم نیست.

راست گفته؟😭

من این همه صبر کردم که قبل انتقال مسائل ایمنی و انعقادیم چک بشه.

لطفا ببینید اگه لازمه خودم باخودکار اضافه کنم، cd هارو.

یا برم پیش یه دکتر دیگه بنویسه

ممنونم از دعاهای قشنگت.همین جنینیهایی که الان باهاشون مامان شدی😍 با تسه هستند؟ چون دکتر اطرج ...

ما یکبار تو امریکا تسه کردیم که تو نتیجه هیچ فرقی نداشت، دکتر اونجا گفت با تسه کیفیت اسپرم ممکنه بهتر باشه

اما اینجا دکتر پویان گفت اصلا تسه نمیخواد و فقط برای آزو اسپرمها تسه انجام میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
۱۳ زوده بمون دیگه روز ۱۵ برو ازمایش بده انشالله که مثبته

ان شاءالله

برام کنید

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ان شاءالله برام کنید

برام دعا کنید

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ای خدا… یادته نازنین؟ 😍  مرسی عزیزم خدا پسرهای گلت رو حفظ کنه

عزیزم این هفته رفته بودم حرم، برای همه بچه اای این تاپیک دعا کردم.مخصوصا شما. آخه قبلش با شوهرم درمورد شما صحبت میکردیم ( چون شرایط همسرتون مشابه همسرم بود)، 

انشاالله این دفعه به سلامتی تا زایمان بری و نینیتو بغل بگیری😍

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم بله عزیزم من پچ استرادیول استفاده کردم

قربونت برم این چه حرفیه

پریسان جان از کجا تهیه کردی؟

کلا چندتا استفاده شد تو سیکلت؟

یادته دکترت گفته بود از روز چند و چه جوری استفاده کنی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خداروشکر خیلی برات خوشالم و حسابی برا خودم و بقیه امیدوار شدم اگه میتونی درمورد داروها و مکمل ها و ...

❤️ مرسی عزیزم، انشالله قسمت خودت و همه دوستامون

خوب من خیلی وقته که کنسرو و هرچی نگهدارنده داره نمیخورم، بیشتر غذای تازه و سالم میخورم و روغن زیتون با هر وعده غذا میخورم 

ویتامین هر روز پریناتال میخورم از دو سال و نیم پیش، سعی میکنم پیاده روی کنم. 

اما نمی دونم اصلا تاثیر داره این چیزا یا نه

فقط باید خدا بخواد به نظرم، حالا ما هم رعایت کنیم خوبه 😢

الان همه کارهایی که کردم این انتقال رو مینویسم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم بتات عالیه. چرا الکی ناامید بازی درمیاری😄 مبارکت باشه الهی🌹

ممنون عزیزم 

باور کن نمی خوام الکی بگم 😥

خدا از دهنت بشنوه 

امیدوارم پس فردا برم مشکلی نباشه

آخه انقدر با مشکلات جور وا جور سر و کله زدیم که هر چیز کوچیکی میترسونه آدمو

سلام دوستان عزیز من امروز رفتم پیش دکتر ایمونولوژی ، فقط برام اینو نوشت گفت انعقادی ها رو قبلا دادی ...

عزیزم دکتر زرنانی کلا برای من آزمایش سی دی مارکرها رو ننوشتند، گفتند گمراه کننده هستند سی دی مارکرها و لازم نیست

ولی برام بقیه چیزها و انعقادی رو نوشتند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810