2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043604 بازدید | 684327 پست
وقتی دکترت گفته پردنیزلون بخوری بخور عزیزم نگران نباش من از قبل پانکچرم دارم میخورم قرص خوبیه نگران ...

گفت دوتا ولی ازترسم یدونه میخورم روزی.براشما عوارض نداشت؟همه امپولامو اینبار شوهرم میزنه و ارومم میزنه ولی بازم میگم بهش ممنون.میدونی اینارو فقط به عشق علایم بارداریم که دارم.تحمل میکنم.

اخه اوندفعه علایمم رفته بود ولی هنوز امپولارو میزدم.توکلبخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت دوتا ولی ازترسم یدونه میخورم روزی.براشما عوارض نداشت؟همه امپولامو اینبار شوهرم میزنه و ارومم میز ...

عزیزم‌ نگران نباش انشالله که تا آخر بارداری راحتی داری و معجزه خدا رو صحیح و سلامت بغل میکنی نگران نباش. نه عوراضی نداشت بخور همون دوتا که دکترت گفته طرازی الکی دارو نمیده خیالت راحت باشه اتفاقا این کارت ریسکه که خودت سر خود یکی خوردی همون دوتا بخور گلم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم‌ نگران نباش انشالله که تا آخر بارداری راحتی داری و معجزه خدا رو صحیح و سلامت بغل میکنی نگران ن ...

ممنون انشالله شما هم موفق باشی.خیالم راحت شد پس چشم میرم میگیرم بقیشو ازداروخانه میخورم

الان باردارین به سلامتی یا فارغ شدین؟

عزیزم شما بلدین جواب ازمایش منو بگید فرستادم اینجا اگه میتونید لطف کنید جوابش بهم بکید.سه تاست.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
گفت دوتا ولی ازترسم یدونه میخورم روزی.براشما عوارض نداشت؟همه امپولامو اینبار شوهرم میزنه و ارومم میز ...

آخههه چطور جرات میکنی داروهاتو خودت کم و زیاد کنی دخترررر 

نکن هرطوری دکترت گفته انجام بده به دکتر اعتماد کن وقتی تا اینجا جواب گرفتی بسپار به خودش انشالله که نی نی ت صحیح و سالم میاد بغلت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خداروشکر مثبت شدی ؟ ؟  من متاسفانه هیچ کسی نمیدونه قراره آی وی اف بشم فقط خودمو و همسرم اونم ص ...

آره عزیزم مثبت شدم..پس سعی کن طنزای خنده دار بریزی تو فلش نگاه کنی وخودتو یه جوری سرگرم کنی کلا به چیزای خوب فکرکنی استرس خیلی بده 

سلام دوستان. روز ۹ انتقال جنینم هست. برام دعا کنید.

ایشا... همگی حاجت روا بشین.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
عزیزم شما بلدین جواب ازمایش منو بگید فرستادم اینجا اگه میتونید لطف کنید جوابش بهم بکید.سه تاست.

عزیزم این خیلی تخصصیه...من چیزی سر در نیاوردم ....در مورد جهشهای ژنیه....متخصص ژنتیک باید ببینه 

انشاالله به امید خدا مثبت میشی گلم

خیلی ممنونم🌹

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
2810