2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043731 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چند انتقال هستی عزیزم؟چند تا جنین  انتقال دادین؟

عزیز دلم من با کمال ناباوری طبیعی باردار شدم من دو ساله اقدامم حتی یک جلسه مرکز مام هم رفتم برای ivf فقط برام آزمایش های قبل بارداری و عکس رنگی نوشت انجام دادم قرار بود با جواب ها این ماه  برم پیش دکتر که خدا را شکر باردار شدم

بچه ها میخواستم بدونم خانومایی که انتقالشون مثبت شده چه روزی بی بی چک امتحان کردن ؟؟من امروز روز نهم ...

منم جنینام سه روزه بودن روز 8 انتقال طاقت نیاوردم بیبی زدم اول هیچی نبود بعد از نیم ساعت ی خط خیلییی خیلیی کمرنگ ک فقط توی نور دیده میشد افتاد اما فک کردم توهم زدم روز 10 بیبی زدم زود هاله انداخت. روز 12 هم زدم ک پررنگ تر شده بود دیگه

نه عزیزم این برا هیستروسکوپی بود. ان شاالله انتقالم ماه بعده. البته قبلا دی ماه ی بار انتقال دادم ک ...

میشه بگی چند تا جنین برات انتقال دادن و گریدشون چی بوده؟؟ 

استرس دارم منم... 

وای خدا😖

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام خانما من ب امید خدا چهارشنبه انتقال دارم دوتاجنین ۳ روزه برام دعا کنین امروز پی ار پی شدم ضخامت رحمم ۸ بود 

ب دکتر گفتم جنینام بلاست بشن ولی گفت کیفیتشون خوبه نیازی نیست ولی میگم ایکاش بلاست میکردم ازالان استرس روز جواب ازمایشو دارم چیکار کنم هزچقدر میگم بیخیال باشم ولی ازالان دلم اشوبه

عزیز دلم من با کمال ناباوری طبیعی باردار شدم من دو ساله اقدامم حتی یک جلسه مرکز مام هم رفتم برای ivf ...

ای جااآااااااااااانم .مبارکت باشه .گوارای وجودت ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام خانما من ب امید خدا چهارشنبه انتقال دارم دوتاجنین ۳ روزه برام دعا کنین امروز پی ار پی شدم ضخامت ...

امیدت به خدا باشه 

من با جنین بلاست جواب نگرفتم ولی با سه روزه باردار شدم . دیدت رو مثبت کن عزیزم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
2810