2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043722 بازدید | 684336 پست
احساس درد و تکرر هم دارم الان خیلی ترسیدم دکارم هم امروز نیست که باهاش تماس بگیرم کسی مثل من بوده که ...

طبيعي هست نگران نباش قبل از پانكچر خيلي سخته درد اينا داره مخصوصا اگه فوليكول هات زياد باشن درد زير شكم و اينكه تند تند حس داري كه بريwc و خم و راست شدن سخته و ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تو مرحله پانکچر هستم دارم دارو دریافت میکنم از دیروز بعدازظهر معذرت میخوام ولی به سخت ...

سلام عزیزم، منم همینجوری بودم، احتمالا چون تخمدانت زیاد تحریک شده هایپر شدی، اصلا نگران نباش، کار سنگین نکن و زیاد خم و راست نشو، از همین الان هم سفیده تخم مرغ زیاد بخور جلو عوارض هایپر شدنو می گیره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات، انشاءالله بشه چراغ خونه ات    

سلام دوستان من تو مرحله پانکچر هستم دارم دارو دریافت میکنم از دیروز بعدازظهر معذرت میخوام ولی به سخت ...

منم اونجوری بودم میوه زیاد بخور سفیده تخم مرغ اب پز هروز دو سه تا بخورعوارض هایپری رو کم میکنه من بعد پانکچرم یبوست شدید گرفتم شربت منیزیم خوردم خوب شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
روز ۹ و ۱۲ ، بتا ۴۸ و ۴۷ بود روز ۱۴ شده بود ۱۲۷

مبارکت باشه عزیزم بارداری راحتی داشته باشی خیلی خوشحالم برات میخواستم تگت کنم بپرسم 😍😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

انشالله انشالله که به بهترین شکل این دوران رو پشت سر بذاری و فسقلیتو به سلامتی بغل کنی عزیزم واقعا خوشحال شدم❤❤❤🥰🥰🥰😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم الان ۲ تا میپزم میخورم مرسی از راهنماییت آروم شدم یکم 🧡 

فدات،انشاءالله کلی تخمک و جنین عالی داشته باشی.

به طوري خوشحال شدم قلبم تند تند زد وقتي پيامتو خوندم😍😍😍😍😍😍از ته قلبم برات خوشحال شدم قربونت برم الهي فندوقتو صحيح و سالم بغل كني به حق امام زمان😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم برات 😚😚امیدوارم روند بالارفتن بتات عالی باشه وبارداری خوبی داشته باشی چقد ذوق زده شدم خدااااا ...

ای خداااا..شکررررر...وای چقد ذوق کردم ب خداااا...الهیییییی صحیح و سالم بغلش بگیری 😍😍😍😍😍مبارکه مبارکههههه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2810