2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بله من انجام دادم ولی هنوز انتقال ندادم سوالی داری در خدمتم

من یه دختر دارم یکی دیگه هم باردارم خداروشکر 

دوسدارم پسر هم داشته باشم به نظرت چه مدت بعد زایمان باید برم و کارهاش رو انجام بدم تا دوسالگی دخترم بتونم انتقال بدم؟

از نظر درد و استراحت و اینکه چقدر مراحلش طول میکشه و هزینه چقدر میشه بهم اطلاع بدید ممنون میشم

من یه دختر دارم یکی دیگه هم باردارم خداروشکر  دوسدارم پسر هم داشته باشم به نظرت چه مدت بعد زای ...

سلام عزیزم منم دوتا دختر دارم وایستادم تا دخترم ۵سالش شد ولی اشتباه کردم برایه من که زخیرم بالا وپلی کیستیکم همیشه بعد از تخمک کشی سه ماه طول میکشه وباید استراحت کنم من از برج ۴پارسال تو این راهم سه بار انجام دادم بار اول دو تاجنین بدونه پسر بار دوم ۹ جنین ۳۴ ملیون هزینه ویه پسرو جواب منفی بار سومم که از مایش هامم حذف شد ودو بار اخرم تو ابن سینای تهران ۱۷ تخمک ۱۵ جنین وسه پسر که هنوز انتقال ندادم تا الانم۳۴ ملیون هزینه به نظرم من باشم سره ۶ ماه دخترم اقدام میکردم الان انقدر پشیمونم چون زمان بررو هزینه بره

من یه دختر دارم یکی دیگه هم باردارم خداروشکر  دوسدارم پسر هم داشته باشم به نظرت چه مدت بعد زای ...

ببخشید طولانیم شدمن اگر باردارم بشم سره ۶ ماهش یه پسر دیگه میزارم چون دوست دارم دوتا پسر داشته باشم

سلام بر دوستای نازنینمممممم 

نمیدونم منو یادتون هست اصلا یا نه 

من رفتم دکتر نسخه داروهای پانکچر رو گرفتم که پولش جور نشد نرفتم ( حکمت خدا) اینقدر گریه کردمو کفر که نگین و نپرسین اما همون ماه طبیعی طبیعی باردار شدم الانم ۱۲ هفتم فداتون شم بعد خیلی وقت اومدم سایت خیلی پیام از این تاپیک داشتم ،گفتم اطلاع بدم دوستون دارمممم😘😘😘😘

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
2810