2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017395 بازدید | 682511 پست
بچه ها توروخدا كمكم كنيد استرس گرفتم🤦‍♀️ من بايد شيافمو از ٣١هم شروع ميكردم،ولي فكر ميكردم امروز ٣ ...

فک نمیکنم اشکالی داشته باشه، استفاده کن میخای انتقال بدی برو بهشون بگو، من روز انتقال شیاف استفاده نکرده بودم بهشون گفتم چیزی نگفتن و انتقال برام انجام دادن

خانما کسی بوده ای یو ای انجام داده باشه.   من دیروز انجام دادم دکتر برام دوفاستون و استراد ...

آره گلم من قباا آی یو آی کردم

دوفاستون به تعادل هورمونهای بارداری کمک میکنه از سقط جلوگیری میکنه. حتما بخور

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزم،انشاله شماهم مامان بشی این بار،میخوام اصرار کنم به دکتر که dfiاسپرم همسرم انجام بده اگه ...

من فکر میکنم وقتی dfi مشکل داره با میکرو مشکلش حل میشه، چون اسپرم سالم انتخاب میشه. اما آی وی اف ممکنه اسپرم معیوب لقاح ایجاد کنه

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
2803

بچها من چرا علایم بارداریم همش کم وزیاد میشه،،من بدم از بوی پیاز داغ میاد ولی امروز اصلا اینجوری نیستم،،خیلی میترسم🥺

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

میخام برم ازمایشاتی که دکتر نوشته روبدم ،دودلم میگم ای کاش اول برم سونوگرافی از سلامت نی نیام باخبربشم بعدبرم ازمایش بدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2804

@مامانو_سوفی    

سلام عزیز دلم

پیامات رو دیدم خیلی ناراحت شدم اما خدا بزرگه میخوای برو یه آزمایشگاه دیگه نکرار کن

نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخوام که بهترین اتفاق برات بیفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2805
بچها من چرا علایم بارداریم همش کم وزیاد میشه،،من بدم از بوی پیاز داغ میاد ولی امروز اصلا اینجوری نیس ...

منم یه روز تهوع و سرگیجه دارم و یه روز ندارم، به نظرم طبیعیه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میخام برم ازمایشاتی که دکتر نوشته روبدم ،دودلم میگم ای کاش اول برم سونوگرافی از سلامت نی نیام باخبرب ...

من هم دقیقا همینم

دیروز تهوع نداشتم به همه ام گفتم فکر کنم ویارام داره خوب میشه ولی دیگه شب استرس گرفتم نکنه چیزی شده امروز که از خواب بیدار شدم با شدت بیشتر تهوعم شروع شد😄نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من هم دقیقا همینم دیروز تهوع نداشتم به همه ام گفتم فکر کنم ویارام داره خوب میشه ولی دیگه شب استرس گ ...

خدا کنه عزیزم من دوست دارم هرروز حالت تهوع داشته باشم تا خیالم راحت بشه از سالم بودنشون😅😅😅

2801