2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017265 بازدید | 682507 پست
[QUOTE=200100541]مرسی قربونت برم ایشالله یه گل پسر قسمت خودت مهربونم[/QUOTEصحیح وسلامت گل پسرتو بغل ...

مرسی عزیزم ایشالله معجزه خدا خیلی زود قسمتت بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جونم تبریک میگم عزیزم انشالله صحیح و سلامت معجزتو بغل بگیری 😍😍😍😍😍

مرسی سارای عزیزم ایشالله با اولین انتقالت صاحب دوقلوهای ناز بشیی❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام فداتشم خوبی؟خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه،من انتقال منفی داشتم الان دوتا جنین فریزشده دارم میگم ب ...

سلام عزیزم خدانکنه ایشالله،خدا ایشالله به توهم دوقلو بده عزیزم

راستشو بخای من انتقال اولم تو۸هفته سقط شد ودومین بار منفی شد ودکتر درخواست ازمایش ایمنی وانعقادی ودی اف ای رو داد،،دی اف ای که ۵۸ بود وسی دی ۵۶ و۱۶ هم بالا بود که پردنیزولون نوشت واسم،،سه چهارماه شوهرم دارو مصرف کرد که بهتر که نشد هیچ بدترم شد،،خلاصه دکتراولش گفت جنیناتو بذار فریز بمونه شوهرت مداوا بشه ازنو پانکچربشو جنین تازه برات تشکیل بشه،،ولی من چون توان از نو شروع کردن رو نداشتم گفتم اشکال نداره با مسئولیت خودم همین جنینای فریزمو انتقال بده دیگه پناه برخدا،،که سه تا جنین داشتم دومرحله ای انتقال دادن،،اولیش مورولا  دوتای بعدی abبود کیفیتش، مورولا رو انتقال دادن ازدوتای بعدیم گفتن یکیش خیلی خوب رشد کرده که اونم انتقال دادن خداروشکر دوتاشم گرفت

بنظرمن انتقال بده دوتا جنین بعدیتو ایشالله که مامان دوقلوها بشی عزیزم،،بازم خودت میدونی گلم،،هرسوالی داشتی بپرس 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام فداتشم خوبی؟خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه،من انتقال منفی داشتم الان دوتا جنین فریزشده دارم میگم ب ...

فقطم خراش انجام دادم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2803
سلام عزیزم خدانکنه ایشالله،خدا ایشالله به توهم دوقلو بده عزیزم راستشو بخای من انتقال اولم تو۸هفته س ...

ممنونم عزیزم بازهم زحمتت میدم،من همین کار رو میکنم انتقال میدم ولی قبلش آزمایشارو انجام میدم

من شیاف روزی سه تا استفاده میکنم لکم خوب میشه تا یکم کار میکنم دوباره لکه بینیم شروع میشه، بهم گفته ...

آره منم همین جوری ام، انشاءالله که زودتر رفع شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2804

سلام دوستان

کسی از شما بعد از هیسترو زمان پریودش کم و زیاد شده؟ اگر بله چند ماه ابنجوری بودین

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
2805
ممنونم عزیزم بازهم زحمتت میدم،من همین کار رو میکنم انتقال میدم ولی قبلش آزمایشارو انجام میدم

اره حتما انجام بده،،توکلت بخدا عزیزم ایشالله که اینبار مامان میشی گلم

2801