2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
سلام به روی ماهت. تو خوبی؟ پسرت چطوره؟ پیشرفتای حرکتیش چیه؟ پسر من که شیطون و بازیگوش شده، دق میده م ...

شکرخدا ما هم خوبیم . پس این شیر نخوردن از رو شیطنت هست دقیقا پسر منم چند روزه خیلی بدقلق شده تو شیر خوردن کلافه میشم و پسر منم شیر خشکیه . باباشم میشناسه وقتی تصویری هم زنگ میزنم تا باباشو میبینه شروع میکنه به خندیدن و دست و پا زدن . دارم باهاش تمرین میکنم که بتونه غلت بزنه و دارم به اتاقش آشناش میکنم که از شش ماهگی دیگه جداش کنم و تو اتاق خودش بخوابه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندماهه که پودر اینوفولیک میخورم. کنارش مولتی ویتامین و کیوتن و امگا۳ هم میخورم. از طرفی هم هر ر ...

نگران نباش به لطف خدا درست میشه من اونجا دیدم خانومی که با ذخیره ۰/۵باردار شده...

ای جونم نینیا رو😍😍😍😍این خمیده نیست گلم طبیعی ترین حالت ممکنه

اخه ساک طوطیام همین شکلی بود تو عکس نگران شدم😢

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فدات خدا نی نی های توام حفظ کنه منم دکترم نمیده واسه همین میرم‌بیرون انجام میدم که داشته باشم تازه ...

واسه تو خوبه واسه من خیلی خوابیده بود خیلی نگرانم 

دکتر به شما چیزی نگفت ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واسه تو خوبه واسه من خیلی خوابیده بود خیلی نگرانم  دکتر به شما چیزی نگفت ؟

نه گفت طبیعی 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واسه تو خوبه واسه من خیلی خوابیده بود خیلی نگرانم  دکتر به شما چیزی نگفت ؟

اب میخوری؟

اب میخوری؟

اره خیلی زیاد دیگه میخورم 

از طرفی میگن ساک لوبیایی شکل بچه پسره ساک گرد بچه دختره 

شاید نی نی هات یکیش دختره یکیش پسره

اره خیلی زیاد دیگه میخورم  از طرفی میگن ساک لوبیایی شکل بچه پسره ساک گرد بچه دختره  شاید ...

انشاالله از هردومون خیر و چیزی نیست❤

نه بابا برای اونم خوب بود درست میشه ..خود جنین جاشو درست میکنه..

اهان خوب خداروشکر

شما هم نگران نباش جوانه دست و پاهاش که رشد کنه خود به خود کیسه اشم گرد میشه ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت 

کسی رو دیدین مثل من باشه

خیلی نگرانشم 

2810