2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
سلام عزیزم خداروشکر خوبن ایشالله قسمتت بشه عزیزم راستش منم زیاد نمیدونم اخه روز انتقال گفتن دومرحله ...

ای جان دلم..خدا برات نگهشوون داره..الهی صحیح و سالم بغلشون بگیری 😍😍🤗🤗فقط ی سوال اینکه تو دوروز جنینهارو انتقال دادی؟؟چن روز بینش فاصله بود؟؟و اینکه سری دوم دوباره رفتی مرکز؟؟؟سخت نبود؟؟از نظر استراحت و اینا میگم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم اره رفتم بد نيستم . ديروز خيلي درد داشتم اخرش درد پريودي هم اضافه شد . دكترم معاينه كرد گ ...

عه پس چه خوب که رفتی خب خداروشکر مشکل خاصی نبود عفونت همه دچارش میشن مهم اینه متوجه شدی داروهاتو استفاده کنی زود خوب میشی عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چطور نامه بگیرم من‌کرج .دوساعت راه هست تا رویان.و فردا هم انتقال دارم.🤔

عزیزم کرج به تهران و برعکس که نامه نمیخواد هیچوقت این دوتا شهر ارتباطشو قطع نکرده بودن حالا باز بپرس

ای جان دلم..خدا برات نگهشوون داره..الهی صحیح و سالم بغلشون بگیری 😍😍🤗🤗فقط ی سوال اینکه تو دوروز ج ...

سلامت باشی گلم،،ایشالله ایشالله خداازدهنت بشنوه

عزیزم ۱۸ خرداد یکی انتقال داد ۲۰ خردادم یه دونه،،با فاصله یه روز،،اره همون مرکز رفتم اولی رو با سونو واژینال انتقال دادن دومی رو سونو شکمی،،استراحتم هردوبار که رفتم رو صندلی عقب دراز کشیدم وسختم نبود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
واقعا خداکنه 😭😭😭😭

اره بخدا یعنی دقیقا مثله موقعه پریودی که شکمم صدا میداد ودلم درد میکرد اینجوری بودم،،توکلت بخدا ایشالله عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چطور نامه بگیرم من‌کرج .دوساعت راه هست تا رویان.و فردا هم انتقال دارم.🤔

بعدشم فرمانداری تهران و کرج به هیچ عنوان نامه نمیدن دیگه قبلنا میدادن منم میرفتم رشت باید شهر مقصد که رفتی با مدارک پزشکیت بری راهنمایی رانندگیش پلاکتو ثبت کنی که اگه جریمه شدی بعدا اعتراض بزنی

سلام‌  خانما یه کمکی بهم میکنید من تو سیکل انتقال جنینم هنوز انتقال ندادم سیکلم۴۵روزس وقرص اس ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 ان شاء الله مامان کلی نی نی نازنین بشی

سینه درد و سفتی سینه و سردرد از عوارض هست ولی خستگی و سرگیجه نه گلم

در کل این قدر هورمون های مختلف وارد بدنمون میشه که هیچی بعید نیست

ولی إب زیاد بخور و در کل هر کس داروی هورمونی حتی ال دی ساده اگر استفاده میکنه باید مراقب علائم لخته شدن خون باشه مثل کرامپ های شکمی(دل درد شدید)، تنگی نفس حتی در حالت استراحت، تورم ساق یکی از پاها، سردردهای شدید که به مسکن جواب نده

برای کم کردن ریسک لخته خون هم مایعات زیاد مصرف بشه و پیاده روی منظم باشه حتما، اصلا کم تحرکی خوب نیست(یکی دیگه از دلایلی که من وحشت میکنم دوستان میگن استراحت مطلق میکنن همینه) 

فریتل سی ام پیدا نکردم از تبریز چن جا رفتم نبود دارو چرا کم یاب شده ده تا کم دارم زنگ زدم مرکز گفتن بجاش ویتامین Eبخر

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810