2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
نه فداتشم مطب قبول نکردن...این ماهم کنسل شد...

سلام الان پریودتون شروع شد ؟ 

به خودش تو اینستا پیام بده خیلی دیر جواب میده ولی حتما حتما جواب میده 😃من هر سری بهش پیام دادم جواب داد 

منم واسه انتقال میخوام برم پیشش ولی متاسفانه پریود نشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌ 

خانما یه کمکی بهم میکنید

من تو سیکل انتقال جنینم هنوز انتقال ندادم سیکلم۴۵روزس وقرص استرادیول مصرف میکنم.عوارضش چیاست؟من خیلی احساس خستگی و بی حالی دارم نوک سینمم تیر میکشه و چشمام سیاهی میره

طبیعیه؟

@زینبی_بابا  
@شوره    

عزیزم کی انتقال دادی میشه یکم توضیح بدی درمورد سیکلت

البته منظورم از طبیعی این بود که روز شانزدهم پریودم انتقال فرش داشتم و قبل و بعد انتقال هیچ دارویی به جز پروژسترون مصرف نمیکنم ...جنینم فریز شده نبود

سلام‌  خانما یه کمکی بهم میکنید من تو سیکل انتقال جنینم هنوز انتقال ندادم سیکلم۴۵روزس وقرص اس ...

عزیزم حتما آب زیاد بخور از حالت عادی بیشتر و قدم بزن چون غلظت خون زیاد می کنه. 

خدایا شکرت
سلام خانما ی سوال وقتی میگن میزان موفقیت ای وی اف ۳۰-۳۵ درصد هستش وقتی پی ار پی و هچینگ جنین انجام ب ...

این احتمال در صورت بهترین شرایطه. ما اسپرم از تسه گرفتیم بهم گفتن شانس شما ۲۵ در صده

خدایا شکرت
سلام مامانای گل  من روز دهم انتقالم هیچ علاعمی ندارم از بارداری و دل درد شدید پریودیم دارم . ...

عزیزم منم فقط دلدرد پریودی داشتم نگران نباش ایشالله بارداری😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟فردا صبح من‌انتقال دارم.محدودیت تردد گذاشتن. شانس من😔😔

نگران نباش مرکز بهداشت نامه میده منم هربار اومدم تهران نامه گرفته بودم. ان شالله بسلامتی باشه خیلی استرس و اضطراب تاثیر گذاره پس خودتو برای این چیزها اذیت نکن

خدایا شکرت
2810