2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043761 بازدید | 684336 پست
ان شا الله مثبتین 🙏🏻🙏🏻

مرسی عزیزم❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما فردا صبح میخوام برم آزمایش بتا بی بی چک نزدم چون حس خوبی بهم نمیده از بس بی بی چک منفی دیدم ...

بسلامتی ان شاالله مثبت می شی. منم فردا دوباره بی بی چک می زنم دعا کنید پر رنگ تر بشه بی بیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بسلامتی ان شاالله مثبت می شی. منم فردا دوباره بی بی چک می زنم دعا کنید پر رنگ تر بشه بی بیم 🙏🏻🙏🏻 ...

انشالله عزیزم 

شمام ای وی اف کردین؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من یه بار پیش خادم آی یو آی کردم و باردار شدم. ولی بخاطر dfi همسرم سقط شد. دو بار هم قبلش سقط داشتم. ...

منم دقيقا همين نظر شما رو گفتم تا اينجاي كار خيلي ازش راضي بودم و با همه شلوغي مطبش بهترينه 

من خيلي تحقيق كردم و روش خادم از همه نظر بهتر بود واسم

خانما فردا صبح میخوام برم آزمایش بتا بی بی چک نزدم چون حس خوبی بهم نمیده از بس بی بی چک منفی دیدم ...

واي عزيزم ان شالله فردا دست پر و دلت شاد باشه.ان شالله اشكت از سر شوق باشه و خبر مامان شدنت رو بهمون بگي

دوستانی که باردارین کدومتون قبل از انتقال خراش داشتید ؟ لطف میکنید جواب بدید میخوام به یه جمع بندی ب ...

عزيزم دكتري كه من ميرم مشهد دكتر خادم همه مريض هاش قبل انتقال خراش رحم ميده و مشهد طبق لماري كه گرفتم امار مثبت شون خيلي بالاست

منم دقيقا همين نظر شما رو گفتم تا اينجاي كار خيلي ازش راضي بودم و با همه شلوغي مطبش بهترينه  م ...

خداییش مومن و با اخلاق و با سواده.👌

عزیزم شما کی پانکچر کردی؟ بعدش بهتون کلسیم داد؟

به من ۳۰ تا لتروزول داد روزی دو عدد.

کلسیم هم روزی سه عدد

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اره عزیزم روز ۱۶ انتقالم. روز ۲۱ باید ازمایش بدم 

عه چرا انقدر دیر؟ 

انشالله فردا بیبی چکتون پررنگه پرنگ میشه

واي عزيزم ان شالله فردا دست پر و دلت شاد باشه.ان شالله اشكت از سر شوق باشه و خبر مامان شدنت رو بهمون ...

ممنونم عزیزم انشالله شمام حاجت روا بشید❤️

خداییش مومن و با اخلاق و با سواده.👌 عزیزم شما کی پانکچر کردی؟ بعدش بهتون کلسیم داد؟ به من ۳۰ تا ل ...

بله من هم همين دارو بود و دو تا امپول زير جلدي

شما همه رو استفاده كردين؟

واقعا به منم ارامش ميده صداش 

برعكس منشي و پرستاراي بد اخلاقش 

من يك تير پانكچر شدم 

منتظرم پريود شم برم واسه كاراي انتقال

بله من هم همين دارو بود و دو تا امپول زير جلدي شما همه رو استفاده كردين؟ واقعا به منم ارامش ميده ص ...

😄 دقیقا، یکی ازون ماماها هست که همه باهاش مشکل دارن خیلی بداخلاقه

آره راستی برای من ۴ تا ستروتاید نوشته بود. که گیر نیاوردم ستروناکس زدم.

همه داروهامو خوردم، خیلی درد داشتم، فکر کنم ق ص کلسیم اذیتم کرده بود خیلی آب خوردم بهتر شدم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
2810