2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043783 بازدید | 684338 پست
من پنج تا جنين هشت سلولي سه روزه با گريد a  پنج تا جنين هشت سلولي با گريد b  فريز كردم ...

بله میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها من امروز جواب آزمایشمو گرفتم فاکتور cd19بالاست واسه چیه این فاکتور @زینبی_بابا   ...

سلام عزیزم ببین یکی از آیتم های ایمنی هست  و یک نوع گلبول سفید حساب میشه، ولی اغلب برای بالا بودن یک سی دی مارکر سرم نمیدن 

اما باز هم از متخصص ایمونولوژی ناباروری بپرس گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پنج تا جنين هشت سلولي سه روزه با گريد a  پنج تا جنين هشت سلولي با گريد b  فريز كردم ...

آره عزیزم میشه ولی بازم باید ببینی نظر جنین شناس چیه. ممنونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ببین یکی از آیتم های ایمنی هست  و یک نوع گلبول سفید حساب میشه، ولی اغلب برای بالا بو ...

ممنونم عزیزم برام پردنیزولون روزی نصف قرص نوشته.

دعا کن برام این دفعه مثبت شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوب بود جوابات عزیزم؟فکرم پیشت بود.قربانت ماهم خوبیم منم شکمم تغییر زبادی نکرده فقط قسمت پایین شکمم ...

مگه جفتت سر راهیه؟؟ 

مرسی که به یادم بودی قربونت برم بله همه چیز خوب بوده خداروشکر 

اا شمام سلفری دادی؟ چرا مگه عدد ان تی بالا بود؟ یا کلا به خاطر میکرو انجام دادی؟ 

جووونم ایشالله همه چیز برات همین جوری خوب پیش بره تا آخرش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه بابا خیلیام درست بوده بری سونو که معلومه خبر بده بهمون

چشم حتما میام میگم عزیزم😍

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برای منم اینارو نوشتن یه آزمایش دیگه نوشتن فکر کنم دی ۱ و دی ۳ و چند تا دی دیگه بود

من پیش میردادمادی هم رفتم به همسرم کلی دارو تقویتی داد گفت جنین ها نمی گرفتن چون اسپرم ضعیف بود. گفت بعد این ها دوباره پانکچر انجام بده. 😕 

خدایا شکرت
ای بابا اینام اماده نیستن ،،من بلد نیستم،،هربار یه داروش کمیاب میشه😒

اره هپارین و باید بکشی به سرنگ، مقدارش از آنوکسا بیشتره اما خیلی خیلی آروم تزریق کن 45 ثانیه حداقل طول بکشه 1 میل دارو، من صبحا خودم میزدم شبا شوهرم دیگه اخراش که شکمم جا کم میاورد فقط سختم شده بود زدنش وگرنه مثه آنوکسا 

2810